tiistai 14. lokakuuta 2014

täällä sitä ollaan taas!

 photo P1010018_zpsa577c1f0.jpg  photo P1010019_zpsadf9e429.jpg

Ja tässä sitä taas ollaan kirjoittamassa uuden blogin ensimmäistä postausta. Tää blogi on mulle kolmas, jokainen blogi on aina alkanut uuden elämän tilanteen aikana, eikä tääkään ole poikkeus.
No mutta, kukas täällä siis huutelee? No parikymppinen,lukion käynyt, toista välivuotta viettävä, syksynlapsi joka on aivan hullaantunut Haloo helsingin muusiikkiin, joka välillä saattaa olla hieman jääräpää ja luulla ( siison) olevansa aina oikeassa, ja joka rakastaa vaan hullutella välillä (aina).
 Elämä heittelehtinyt viimesen vuoden aikana pahemmin kuin yks kää linnanmäen vuoristorata, mutta silti vaan tässä edelleen seistään ja odotetaan milloin seuraava pahempi rata osuus onkaan taas eessä. Mutta samalla opittu, että sitä se elämä vaa on ja nyt niitä huippuja hetkiä osaa arvostaa huomattavasti enemmän ja se että hymyilee joka päivä ei ainakaan pilaa päivää, koska täällä maailmassa on vaan niin paljon hyvää, että ois ihan tyhmää mököttää sellasten syiden takia mihin ei voi vaikuttaa.
Niin ja mitäs tässä siis on muuttunut sitten viime blogin? Tässä sitä ollaan ensimmäistä kertaa elämässä sinkkuna, hiukset on muuttunut pitkistä hiuksista polkkaan ja punainen hiusten väri on tullut taas takaisin. Yliopistoon en päässyt, mut sitä kovemmin teenkin edelleen duunia + oon avoimessa yliopistossa suorittamassa sosiaalityön perusopintoja, joten tarkotus ois ens keväällä sit vähän niinkuin mennä pääsykokeeseen ja päästä kouluun!
Mutta vaikka mielenpäällä on ollut paljo asioita, vietin silti aivan huipun kesän, tutustuin muutamaan aika mukavaan tyyppiin ja nauroin pitkästä aikaa koko sydämmeni kyllyydestä, mutta palataan kesään vielä sitten ihan omalla postauksella!
Ja joo nimihän on Saara, jos joku ei sitä vielä otsikosta hoksannu.

 photo P1010025_zpse68e112f.jpg
 photo P1010027_zps92848727.jpg Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti