perjantai 17. lokakuuta 2014

Kato tarkkaan, kuuntele tarkemmin/ Se soi näin entistä harvemmin / Taas teen tän entistä varmemmin / Väännän rautalangasta antennin, oo valmiina vastaanottoon/ Liittymään mun verkostoon /Mikä ikinä tuliski, niin älä pysäytä musiikkii vaan..


HEi vaan ja oikeen mukavaa perjantai-iltaa teille siellä ruudun toiselle puolelle!
Heti alkuun pakko hehkuttaa sillä se sohva ja ruokapöytä mistä eilen kerroin niin ne molemmat oli täydelliset!! Mua vähä alkuun pelotti, että joudun ottamaan sellasia ihan ok huonekaluja, koska rahatilanne on mikä on, niin ihan huippua, että sain juuri sellaiset kun halusin ja vielä halpaan hintaan. Löysin myös imurin alennuksesta keskusta, joten pikkuhiljaa alkaa kaikki olla valmiina muuttoa varten.
Tänään oli muutenkin täydellinen vapaapäivä. Aamulla heräilin ihan rauhassa, minkä jälkeen suunnattiin kavereiden kanssa vähän ottamaan kuvia. Tosi moni kuva onnistui, joten kuvia riittä vielä muutamiin postaukseen, tässä postauksessa kuitenkin eka osa kuvista. En vaan pääse yli enkä ympäri siitä miten hyvä tuo uusi putki on, ihan rakkautta<3
Kuvaamisen jälkeen kävin vielä kaverin kanssa houkutuksella kahvilla, tai no minä söin salaatin ja kumpikaan ei ees juonu kahvia, mutta enivei.
Sen jälkeen käytiinkin isin kanssa hakemassa mun ruokapöytä ja siihen tuolit, mistä sain muuten hurjat 10e tingittyä ;D
Nyt ilta meneekin Vain elämään parissa oon vähän rakastunut Elastiseen(huomaa ehkä otsikosta?:Dd) tän ohjelman ansioista, miten joku voikaan olla noin ihanan innokas!!En tosiaan nähnyt tän päivän jaksoa ihan alusta niin pitää nyt katsoa se alku osa ruudusta. Tosin sähelsin jotain ja nyt en oo varma tilasinko jonkun maksullisen ruudun kun en ihan tajunnu, mutta saa nähä:Dd
Nyt kuitenkin Vain elämään pariin ja sit unten maille sillä huomenna ois eka työpäivä edessä ja sen jälkeen parhaan kaverin synttäreiden vietto, joten
adiois amigos!p.s Tää postaus tuli nyt vähä myöhään ulos ku kuvia tosiaan tuli niin paljon niin tää kone latas niitä pienen elämän mut eikai se mitään!

4 kommenttia:

 1. Onko toi sun kaveris laihtunut??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. molemmat kaverit on kyllä aina ollu hyvässä kunnossa!

   Poista
 2. Kuvat lataa hyvin hitaaaaasti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo huomasin just itekki..:/ koitan ladata kuvat pienempänä, jos latais nopeemmin, jos ei lataa niin sit pitää ladata kuvat jotain erikautta kun nyt!

   Poista