torstai 30. lokakuuta 2014

Mä herään aamuviideltä, otan vihreän teekupin liedeltä / Ja järjestän vinyylit uusiin pinoihin / Mä joraan niitä biisejä joista saan kiksejä / Ja ripustan taas uudet merkit rotsin hihoihin


Heissan!
Mä täällä jo intoilen muuttoa, eilen kävin tuhlaamassa pienen omaisuuden jo ikeaan ja lauantaina sitten uusi kierros, kunhan olen käynyt vähä mittailemassa asunnolla sillä en uskaltanut summan mutikassa ostaa muutamaa hyllyä. Tosin muutto saattaa nyt siirtyä maanantaihin, sillä asuntoon vaihdetaan toivottavasti lattia!! Tämä ei kuitenkaa ole vielä ihan satavarmaa, mutta olisin kyllä mielissäni jos saisin tumman parkettilattian, nykyisen muovimaton tilalle. Mutta toisaalta asunto on niin pieni ettei sillä ole väliä sinällään, koska lattiaa näkyy kuitenkin niin vähän. 
Vielä pitäisi käydä ostamassa telkkari ja leivänpaahdin ainakin. Ja sitten alkaisi olla kaikki "pakolliset" asiat ostattuna ja sitten voinkin keskittyä kaiken ihanan sisustus juttujen osteluun. Tai kyllähän mä ikeasta jo vähän ostelin kaikkea hömppää sisustukseen ja tein pienen tilauksen partylitelle, hups.


Heh ompa hyvä nyt huomata, että näissä kuvissa on tarkennus orapihlaja-aidassa eikä minussa... Noo eiköhän näistä silti saa ihan hyvin selvää! Kuitenkin tässä siis tän päivän asua, tuo neule takki on uusi ostos, se lähti mukaan Saksasta Primarkista ja yllätävää tässä on se, että tuossa on jopa oikeaa villaa, ei tietenkään 100%, mutta ei kuitenkaan ole myöskään 100%pelkkää muovia, sillä päätin, etten enää koskaan ostaa pelkkiä akryyli neuleita, sillä niissä tulee vaan kuuma, mutta silti ne ei lämmitä yhtään.... Eka ajattelin yhditää tämän asun napapaitaan, mutta muutama kilohan tässä on taas tullut ympärille niin parempi vaihtoehto olikin tuo farkkupaita, mutta nyt kuvia katsoessa tuo paita sopikin paljon paremmin tähän asuun. Tässä asussa näkyy aikalailla mun suosikit tälle hetkellä pukeutumisessa, eli erilaiset hatut, farkkukuosi sekä väreistä tällä hetkellä mielyttää nämä "värittömät värit" harmaa ja musta.
Nuo kengät taas ovat aivan sairaan mukavat jalassa vaikka korkoa löytyykin. Nää oli löytö Biancosta silloin kun se lopetti eivätkä taineet pariakymppiä enempää kustantaa. Mua niin harmittaa kun Bianco lopetti sillä se oli sellainen kauppa mistä aina löysi  varmasti hyvät kengät. Toki nytkin voi netistä tilata, mutta mä itse tykkään, että kengät voi testata kunnolla liikkeessa ennen ostoa ja tän takia en tykkää netistä tilailla kenkiä.
Nyt kuitenkin lähden purkamaan ensin matkalaukun Hampurin reissun jäljiltä ja sen jälkeen alan pakkamaan tavaroita ja illalla vielä rentoutun uuden reing jakson parissa,
oikein mukavaa loppuviikkoa teille kaikille!(:

2 kommenttia:

  1. Oii ihanaa oot käynyt ikeassa, siellä on niin ihania kaikkia ♥ eikä kyllä koskaan voi lähteä tyhjin käsin pois :D laitahan tännekin sitten kuvia kaikista sisutusjutuista ja uudesta asunnosta ♥ mua ainaki kiinnostais tosi paljon :) ja voii tuota sinun upeaa asua ja hymyä ♥ tosi tyylikäs ja nuo kengät on aivan wouu ;) ihanaa loppu viikkoa sinnekkin ja tsemppiä muuttolaatikoiden keskellä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei kyllä voi varsinkin kun siellä on vielä niin halpaa... Ja joo voisin kyllä heti laittaa kun saan sitä vana vähän laitettua ja varmaan voisin jotain muitakin sisustuspostauksia kehitellä ja voi ei kiitos paljon :'))

      Poista