sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Sisustus inspiraatiota..


kuva1 kuva2 kuva3 kuva4  kuva5 kuva6 kuva7 kuva8 kuva9 kuva10 kuva11 kuva12 kuva13 kuva14 kuva15 kuva16

Koska muutto vaan lähenee kokoajan niin nyt olisikin pienen sisustusinspis postauksen aika! En millään maltas odottaa, että pääsen sisustamaan omaa pikkukämppää, niin paljon ideoita, mutta niin vähän neliöitä.. Kuitenkin selailin tuota internetin ihmeellistä maailma ja keräsinkin tähän postaukseen vähä inspiraatio kuvia ja näistä kuvista näkeekin aika hyvin mikä omaa silmää sisustuksessa mielyttää. Näistä kuvista omia lemppareita on varsinkin kuvat 3, 4, 7,9 ja 12. Niinkuin kuvistakin voi huomata niin omaa silmää mielyttää erityisesti sisustus valkealla pohjalla johon on kuitenkin lisätty erilaisia luonnonläheisiä materiaaleja kuten puuta ja kiveä. Varsinkin tummapuu yhdistettynä valkeaa pohjaan vaan näyttää musta niiiin hyvältä! Myös erilaiset murretut värit ja tietynlainen rosoisuus mielyttävät kovasti silmää. Mulle ne vaan tuo sellaisen kodikkaan tunnelman, liian valkea on mulle yksinkertaisesti, no liian valkea. Kuitenkin minun täytyy miettiä sisustuksessa myös käytännöllisyyttä, kun lähtee sisustamaan 23neliöistä yksiötä, mistä jo jenkkisänky vie ison tilan. Erilaiset säilytysideat ja sisustuksen suunnittelu niin, että kaikki neliöt saataisiin käyttöön eikä hukkaneliöitä tulisi viemään jo muutenkin pientä tilaa.
Jotain kuitenkin olen jo saanut ostettua, mm. se ruokapöytä mistä kerroin on tummaapuutta, juuri sellainen siis mitä halusin. Haave listalla olisi kuitenkin vielä vanha tummapuinen senkki sekä vanha tummaapuuta oleva arkku, mikä olisi ihana saada sohvapöydäksi. Nämä kuitenkin ovat sellaisia, että ei auta kuin selata nettikirppareita ja odottaa millon joku luopuisi vieläpä hyvään hintaan.

Mutta miltäs tämä kuulosta, hyvälle vai huonolle? Tykkäättekö te aivan vaaleasta sisustuksesta, vai pitääkö hieman niinsanottua rosoisuutta olla? Vai tykkäättekö käyttää erilaisia värejä? Ja jos jollain on hyviä vinkkejä pienenasunnon sisustamiseen niin kertokaa sillä mä kaipaan kovasti vinkkejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti