sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Saksan ostokset..

Noniin viimein sain aikaseks kuvata nää ostokset mitä Hampurin reisussa tein. Reissuun lähdettiin sinällä pienellä budjetilla, ettei shoppailu ollut pää asia, mutta kyllähän sieltä muutama juttu lähti matkaa;

Tosiaan mulla oli köpiksessa vaihto, missä kentällä löytyikin sitten Victoria secret ja eip' sielt' tyhjin käsin pois lähdetty! Halusin jonkun missä oli vähän kaikenlaisia, niin parilla kympillä mukaan lähti toi setti missä oli kolmella eri tuoksulla rasva ja tuo tuoksu sekä alusvaatteita, mitä en nyt tänne (yllätysyllätys) kuvaa..

Neuleet ja tuo huivi oli ostoslistalla jo ennen matkaa, joten oli kivaa että ne löytyivät, cokis paita oli muuten vaan söpö ja no  Guns n roses t-paidasta ei nyt tarvii erikseen sanokkaa mitään.
Nyt tässä mietin, että varmasti unohdin jotain tästä postauksesta ja pidemmälle miettiessä niin ainakin yks Mangosta ostettu kollege paita nyt unohtu... jaa mitäköhä muuta:'D No eiköhän nekkii täällä pian näy!
Oikein ihanaa sunnuntaita ja pitäkää kiva isänpäivä, mä saatan vielä tulla postailee tänne jos vaan kerkiän sillä tän postauksen ajastin aamuksi, mutta viettäkää kiva sunnuntai, puspus<3

2 kommenttia:

  1. apuaaa en kestäää, kaikki Victoria secretin tuotteet on niiin ihania!!!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinvarsinkin nuo pakkauset on vaan niiin kauniit!!:)

      Poista