tiistai 18. marraskuuta 2014

Sälekaihtimen väleistä hehkuu, Säde seepran selkääsi piirtää / Tähän yksiöön ilta taas päättyi / Nyt tahdon ajan ensivuoteen jo siirtää.


Noniin, hei vaan taas kaikille!:)
Yllä näkyvissä kuvissa näkyykin tän päivän vaatetusta. Uusi takki pääsi päälle ja itse kyllä tykkään tosta paljon, vaikka takki onkin niiiin yksinkertainen kuin vaan voi olla. Neule + kauluspaita yhdistelmä on aina mun luotto syksyn ja talven tullen joten tätä kompoa voidaan tulla näkemään täällä useamminkin. Asu on vaan heti hieman erinäköinen kun vähän kaulupaidan kaulusta ja helmaa pilkottaa neuleen alta.
Hehe eilinen tentti tosiaan meni vähän miten meni, voin vaan sanoo, että luulin koko ajan että tenttiin sai itse päättää kumman kirjan lukee.... Nooo ei saanu vaan ne molemmat ois pitänyt lukea, joten voitte vähä veikata miten meni:'D Ja tosiaan jos joltain on mennyt ohi niin suoritan tällä hetkellä ihan vaan avoimessa yliopistossa noita sosiaalityön peruskursseja! Meninkin vielä suoraan tentistä heittää työvuoron ja tänään olikin ihana kun ei ollut mitään velvoitusta ja sai aamulla vaa nuqqua pitkään ja syödä rauhassa aamupalan<3_<3 
Päivällä sitten käytiinkin pyörähtämässä vähän kirpparilla kaverin kanssa ja muutaman sisustusjuttu sieltä lähtikin mukaan, mutta niistä sitten lisää myöhemmin. Sen jälkeen tultiin tähän mun luo glögille ja kävin myös ostamassa suffelipuffeleteita ja flipinos keksejä, noi molemmat on niiiiiiin mun lempiherkkuja. Huomennakin mulla on vapaapäivä, eikä vielä ole sen kummenpia suunnitelmia, muutama koulujuttun varmastikin ainakin laitan alulle!
Nyt kuitenkin rupeen katsomaan Arrowta ja Once upon timea, joten palaillaan, 
moikkelismooi(==


4 kommenttia:

 1. Ihanan iloisia kuvia <3 sulle sopii kivasti viininpunainen :)<3 Kivaa huomista vapaapäivää<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon taaskerran ihanasta kommentista<3 Viininpunanen on kyllä mun ykslemppari väreista!(:

   Poista
 2. Ihana asu! Varsinkin toi sun huivi on ihana ♥

  VastaaPoista