perjantai 12. joulukuuta 2014

Kun on yksin sitä miettii tämän pallon suuruutta / Ja sen jutun pienuutta / kun jäit ilman kuutta uutta / Kenkäparia tai suurta bittiavaruutta


Heivaan ja oikein kivaa viikonloppua kaikille!(:
Yllä näkykiin tän päivän rento leffa vaatetus. Tulin just kotiin, sillä oltiin pikkuveljien kanssa katsomassa Hobitin vika osa elokuvissa. Itse kyllä tykkäsin leffasta, mutta jos ei oo hirveesti taistelukohtauksien ystävä niin silloin voi leffa käydä hieman pitkäksi. Tuo college ei ookkaan tainu näkyä täällä vielä, mutta toi oli se paita mikä tosiaan unohtui siitä saksan reissun ostospostauksesta... No nytpä se näkyy täällä ihan päällä sitten. Toi on kyllä heittämällä yksi mun lempipaidoisa, kuvissa ei taida näkyä mutta noissa hihoissa on tosiaan erilailen tikkaus, kuin muussa paidassa, mikä on musta kiva lisä muuten peru collegeen. Pinkit Niket oli kivasti tuomassa väriä asuun. Tälläsissä vaatteissa mä yleensä vetelen menemään juuri silloin kuin haluan päälle jotain mahdollisimman rentoa, esim. elokuviin mentäessä.

Tänään saatiin tänne Kuopioon jo vähän lumipeitettä maahan, mun puolesta saisi kyllä tulla vaikka kunnon lumimyrsky ja talvi. Ois niin ihanaa päästä rinteeseen  ja pulkkamäkeen ja muutenkin kaikki on niiin paljo nätimpää kun on lunta ja pakkasta. Eilen kävin myös ensimmäisillä joulu ostoksilla, tosin lahjoja en vielä ostanut kuin vaan joulupuu keräykseen, sillä pitää vielä vähän miettiä mitä ostaisin. Muuten jos siellä kellään pyärii yhtään ylimäärästä pennosta taskussa ja haluasitte auttaa, niin tuo joulupuu keräys on hyvin yksinkertainen tapa auttaa. Minäkin menin vain partaselle, otin lapun jossa oli lapsen sukupuoli ja ikä, ostin lahjan ja jätin sen siihen kassalle. Ei hirveesti vie omaa aikaa, mutta varmasti tuo jollekkin lapselle suunnatonta iloa, enemmän joulupuu keräyksestä voit lukea TÄSTÄ! Tosiaan tuo keräys on 14.12 asti joten vielä ehtii joululahjan lahjoittamaan:)

Tänään ois tarkotus käydä vielä nopsaa salilla ennen kuin Posse alkaa ja sen jälkeen suuntaankin yövuoroon! Joten mun vklp menee tosiaan yötöissä, mutta jospa saisin nyt itseäni niskasta kiinni enkä nukkuisi päiviä kokonaan vaan saisin jotain aikaiseksi, saa nähdä!

Mutta hei oikein kivaa viikonloppua just sulle sinne ruudun toiselle puolelle!=)
Onko sieltä joku käynyt jo katsomassa Hobitin, mitä piditte?
Onko teistä kiva nähdä täällä myös näitä tosi rentoja asuja?

2 kommenttia: