torstai 18. joulukuuta 2014

Kuule rakkaani, Carpe Diem ei tänään kelpaa / Kuule rakkaani, Carpe Diem, järki lyö tunnetta turpaan / Tää sattuu, tähän tottuu / Ja entä jos yksin kuolenkin. / Tiedä rakkaani, että oon vielä täysin kesken.


Hei vaan kaikille! 
Heti alkuun voin kertoo, että minä en nyt kestä että tämä bloggeri pilaa näiden kuvien laadun täysin:(( En ymmärrä ku vielä tossa vaiheessa kun liitän sen kuvan tuohon bloggeriin niin se on hyvä laatuinen, mutta ku kuva on tässä blogipohjalla se nii ne muuttuu tuommoiseksi kökkölaatuseksi, suututtaa. En ees lataa kuvia bloggerin kautta joten en ymmärrä mistä toi voi johtua, jos joku siellä puolen tietää niin saa auttaa!!
Mulla tää viikko on tosiaan aikakiireinen, mulla on töitä ollut jokapäivä ja tässä samalla on pitänyt yrittää saada kaikki homman kondikseen ennen joulua, sillä lähden sunnuntaina seinäjoelle ja tulen luultavasti tiistaina ja meen silloin suoraan töihin ja töistä suoraan kotikotiin viettämään joulua, joten kaikki pitäis saada nyt ennen viikonloppua valmiiksi, varsinkin kun viikonlopullekin on jo suunnitelmia. Lahjat olen kuitenki saanut kaikki ostettua, pitää vaan vielä paketoida, eli aika hyvin tässä on kuitenkin kaikki mallillaan!


'Ainiin ja asukuvat on tosiaan tältäpäivältä! Päälle päätyi kauluspaitaa, hattua ja saapat.  Itse kyllä tykkäsikäsin jotenkin tästä yhdistelmästä, hattu ei ookaan ollut yllätävän pitkään aikaan päässä, joten täytyi tänään korjata asia! Meinasin alkuun laittaa mustatfarkut, mutta onneksi vaihdoin noihin sinisiin, sopivatkin paljon paremmin tähän asuun kuin ne mustat.

Nyt minä rupean kuitenkin unten maille!
En varmaan huomenna kerkeä täällä käydä joten toivottelen jo nyt oikein mukavat viikonloput teille kaikille, toivottavasti teillä on jo jouluhommat kondiksessa, mut jos ei niin ei hätää onhan tässä vielä näitä joulun aluspäiviä;)

5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää kokonaisuus! :) Haluaisin myöskin tuollaiset ylipolven saappaat. On niin kivan näköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!=) Joo mäkin pitkään etsin saappaita, sitten sattumalta löytyi seppälästä alesta!

   Poista
 2. Ihanat saappaat ja koko asu muutenkin <3 hyvältä näyttää siis! Muuta kuvat png muotoon nii laatu pysyy samana :)) vaikka en näissä mtn huonoa nää, mut jos asia itseä häiritsee :) tai sitten liitä kuvat blogiin flckrin kautta?

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Joo, kun lataan sen kuvat.fi kautta ja oon nyt miettiny kun vaakakuvissa ei oo mitään ongelmaa, että mokaanko ite jossain käsittely tai jossain vaiheessa ja se näkyy vasta näissä kuvissa ne pienentää tai jotain, mutta pitää kokeilla tuolla png muodolla, kiitos paljon!:)

   Poista