maanantai 29. joulukuuta 2014

vielä vähän joulun fiilistelyä..


Noniin nyt vielä muutama fiiliskuva joululta:) Mä tosiaan vietin koko joulun porukoiden luona. Aattona ensin heräiltiin rauhassa minkä jälkeen avattin ekat lahjat jotka olivat tulleet kuusen alle. Tämän jälkeen suuntasimme ensin veljieni kanssa pulkkamäkeen ja siitä mummolaan joulupuurolle. Meillä on aina tämä sama perinne järjestys jouluna ja mä itse tykkään kyllä tosi paljon kaikista näistä jouluperinteistä ja musta on kivaa kun joulu menee aina samalla tavalla. Mummolasta tultua ruvettiin äidin kanssa valmistamaan vielä iltaruokia, mitkä eivät olleet vielä valmiit. Illasta meille sitten tuli vielä joulupukki ja sen jälkeen syötiin, syötiin ja vielä kerran syötiin. Minä olisin halunnut mennä vielä jouluyön kirkkoon, mutta harmikseen en saanut ketään lähtemään mukaani joten illasta oli vielä joulusauna ennen kuin suuntasin untemaille. Joulupäivänä sitten katsottiin vain elokuvia ja pelattiin lautapelejä, eli siis pelkää rentoilua, mikä musta kuuluu täysin joulupäivään.


Niinkuin toivoinkin saatiin tänne Kuopioonkin kunnon talvi ja oon vaan fiilistelly tuota lunta ja tuota valopalloa mikä on ihmeen paljon hengaillut tuolla taivaalla. Joulupyhinä oli upeat ilmat ja toivon vaan että nää upeat ilmat vielä jatkuisi, rinteeseen olisi ainakin pakko päästä!!

Mites teidän joulu meni?=)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavalta sinun joulusi :) Voi vitsi miten upeat nuo kynttiläasetelmat! Aivan ihania <3 Ja tosi tunnelmallisia kuvia muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOi kiitos, juu mukavaanhan meillä oli=) Joo äitillä on kaikkia tosihienoja kynttiläasetelmia tuolla kotona vois melkein joskus enemmänki tänne ottaa kuvia!!=)

   Poista
 2. Aivan ihana tuo viimeinen kuva <3_<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se taivas oli kyll äniiin upee pinkin sävyssä!!=)

   Poista