keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Blogin eka video!


Nii, että semmonen ois siinä. Video, jos haluat nähdä miltä ihminen joka ei osaa olla yhtään luonnollisesti videota kuvatessa ja nii kattokee tuo... :Dd Tuosta tuli kyllä vähän turhan pitkä, joten huikatkaa jos ees joku jakso kattoo loppuun!!:D

14 kommenttia:

 1. Aivan ihana video!!!! Jeeee <33 tee useamminki!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitospaljon!<3 jännittihirveesti julkastaa tää nii kiva jos tykkösit!! Pitää kerätä rohkeutta ja ehkö tääei sit jääkkään viimeiseksi videoksi!:)

   Poista
 2. Ihan sairaan söpö video! :D Jaksoin kattoo loppuu asti, tee ihmeessä näitä lisää jatkossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti, ja jee aattelin jo et kukaan ei varmaan ees jaksa kattoo, kivaa et katoit, pitää laittaa jo harkintaa toinen video!:)

   Poista
 3. Oot ihana Saara :D varsinkin toi 5:09 eteenpäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahha voi ei mä just ite mietin että oon ihan uuno jus tossa:DDDd

   Poista
  2. eiku just hyvä :DD kiva video ja oot paljon luontevampi kun mä kameran edessä, just itekki tein sen ruotsin videohommelin xD

   Poista
  3. Haha no hyvä jso en ollu ihan nolo:Dd haha en usko tuota, jos mun pitäs vielä ruotsia yrittää kameran eessä niin en varmaa sais sanoo suustani!!:DD

   Poista
 4. Ihana video ja luontevalta vaikutat minun mielestäni!! <3 Sulle sopii tuo punainen tukka kyllä hyvin :) Lisää vaan videoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei kiitos paljon, kiva kuulla et tykkäät!!<3 Pitää ilmeisesti antaa näille videoille mahdollisuus!:)

   Poista
 5. Katsoin kokonaan ja hyvältä näytti, ihan turhaan jänskäät! :) Musta on aina ihanaa kun pääsee näkemään millainen joku bloggaaja, jota on jo pitkään kuvien ja kirjoitusten kautta seurannut, on sitten oikeasti - onko ääni erilainen kuin on kuvitellut tai millaisia eleitä ja ilmeitä sillä on puhuessaan <3 Lisää vaan, siinä se rohkeus kasvaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitospaljon<33 Joo mä itsekin mietin, että videolta saa kuitenkin enemmän kuin kuvista irti!:) Pitää laittaa mietintää ehkä sittenkin tää videointi kun näköjään tää ei ollutkaa ihan floppi!:D Ja niinpä tällälailla sitä rohkeutta ois helppo lisätä ja luontevuutta harjoitella!:)

   Poista
 6. Taas yks sana mitä me vaan käytetään, jotenkaan! :DD -lae

  VastaaPoista