maanantai 5. tammikuuta 2015

En laula tänään niista sydänsuruista / Enkä laula tänään niistä hetkistä, jotka hukkasin turhiin toiveisiin / En laula tänään, surun kyynelistä / Mä onneni nään olemassa tässä ja nyt ja se pulppuaa


Hei vaan kaikille, miten on tää uusi vuosi siellä lähtenyt käyntiin?
Mä oon lähinnä viettänyt aikaa töissä, minkä lisäks oon yrittänyt nähdä vielä kavereita mahdollisimman paljon. Jotenkin tää vuoden vaihtuminen antoi taas uutta puhtia elämään ja vaikka en mitään lupauksia aiokkaan tehdä, niin silti pitää muistaa joka aamu, että itse omilla teoillaan ja valinnoillaan, voi tästä vuodesta tehdä just niin hyvän kuin haluaa ja toi ajatus on mustga jotenkin niin rohkasevaa, että ollaan ihan ite vastuussa onnelisuudesta ja loppupelissä se on itsestään kiinni miten onnellinen on, eikä pidä antaa kenenkään muun viedä sitä onnelisuutta pois.
    Joo semmonen ajatus alkuun ja sitten vähän näihin pinnallisempiin juttuihin. Taisinkin kertoa ennen joulua, että löysin itselleni tosimieleisen joululahjan. Ja tuossa ylhäällähän se näkyykin! Elikkä tuo Adidaksen reppu. Oon jo pitkään ettinyt itselleni toista reppua, sellasita mitä voi käyttää niin kollareiden kuin farkkujenkin kanssa. Mietin pitkään ketturepun ostoa, mutta halusin kuitenkin repun missä olisi hieman paksumman hihnat, jotta sitä olisi helpompi kantaa. Sitten näinkin tuon repun vieläpä alessa niin vein sen heti kassalle. Tuo reppu on hirmu passelin kokonen, sinne mahtuu koko omaisuus ja läppäri, mutta kuitenkaan se ei ole liian iso. Plussaa myös se että vaikka näissäkin kuvissa reppu on melkein tyhjä ja silti säilyttää mallinsa. Musta tää punanen oli kiva valinta sillä väri tuo kivasti aina piristystä asuun ja kesällä tää näyttää niin kivalle raitapaidan, shortsien ja rusketuksen kanssa!! Hyvä miettiä jo kesää kun ulkona on -17astetta pakkasta...


Tosiaan tänään ulkona oli kunnon pakkaset ja sen takia päälle valikoituikin mahdollisimman lämpimät vaatteet. Nuo kengät on kyllä edelleen niin hyvät joskus parivuotta sitten ostin ne alennuksesta ja sen jälkeen ei oo tarvinnut varpaiden palella! Musta noi on sillä kivat, että vaikka noi on tosilämpimät ne ei oo silti ihan niin tönkön näköset, niinkun monet talvikengät yleensä. Vaan noita voi hyvin yhdistellä asuihin.  Muuten päällä onkin ihan perusvaateet, niinkuin mulla kyllä aina melkein nykyään, pallokuosinen ruutupaita, lämminneule ja viininpunaiset farkut tuomassa edes vähän väriä asuun. Noissa vaatteissa tunnen itseni vaan niin kotoisaksi niin miksipä niitä ei pukisi päälle, varsinkin kun ulkoilma on sen verran kylmä.

Nyt lähden kuitenkin vielä käymään kaverin luona, mulla on tosiaan tänään ollut vapaapäivä ja huomennakin on. Kun tulen kaverilta aion katsoa muutaman jakson lisää beati and beast sarjaa, oon ihan koukuttunut siihen!!! Onko teillä näin vuoden alettua tullut uusia sarjakoukutuksia?

Oikein mukavaa viikko teille kaikille, muistakaa hymyillä paljon!:)

p.s haloo helsingin hetki on kaunis kappale kuvaa niin hyvin mun fiilistä ja ehkä sitä ideaa mitä hain tuolla alun pikku ajatustekstillä ja otsikkohan tosiaan on tuosta kipaleesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti