tiistai 20. tammikuuta 2015

Jokainen sielu on kaunis / Talven tai kesän sävel on kaunis / Ja laula jos tunnet tän onnen / Laula siellä tai tuolla tai täällä tai missä se on.


*oli pakko ottaa tästä seinästä kuva sillä se mun verho täällä kotona mikää jakaa tän un yksiön niin siinä on just tollanen se kuvio, Vallillan kelohonka kangas siis kyseessä.

HEivaan onko siellä vielä joku??
Tässä on tosiaan aika mennyt kuin siivillä koulun ja töiden kanssa. Ensimäinen lähikouluviikko tosiaan oli ja meni ja mä kyllä vaan innoistuin tuosta koulusta!! Kertoo paljon että vaikka koulua oli 8-18 ja koska koulu on Iisalmessa oli päivä periaatteessa 7-19 niin silti jaksoin keskittyä koko koulupäivän. Pakko siis hoitaa tuo koulu hyvin, että voin sitten kevään pääsykokeessa vakuttaa että mut pitää ottaa ens syksyksi sisään. Viikonloppuna tein tosiaan sitten koulutehtäviä ja olin viikonlopun ja tähän päivään myös jokapäivä töissä. Nyt minulla on kuitenkin kaksipäivää vapaata joten saan viimein kuvailtua tänne blogiinkin! Toivottavasti saan jonkun huomenna kameran taakse olisi niin mukava saada asukuvia tänne. Laskettelu kausi on myös avattu kun perjantaina käytiin pikkuveljen kanssa kasurilassa laskettelemassa. Kasurila on ihan jees kun ottaa 3tunnin lipun ja näin ekalle kerralle, kun pitää aina vähän muistella miten se lumilauta liikkuikaan eteenpäin. Ens kerralla pitää kyllä silti jo suunnata Tahkolle  ja ottaa ihan kokopäivän rinnelippu!Tänään tosiaan pääsin karkaamaan töistä sen verran aiemmin, että kerkesin juuri ja juuri ikuistaa nuo viimeiset auringon säteet kameralla. Ulkona on niin kaunista taas kun pakkanen on kohonnut kunnolla ja aurinko paistaa!:) Tehtiin tänään myös koulutovereiden kanssa meidän ensimmäinen ryhmätyö valmiiksi tässä mun luona. Niin vaan se tää koulu rupee rullailemaan eteenpäin.
Tosiaan tänne blogiinkin haluan aina tulla kunnolla ajan kanssa ja silloin kun on jotain mitä tänne laittaa ja tässä kiireessä ei ole nyt oikein ollut mitään tänne postattavaa. Sitä yksin asumispostausta meinasin jo julkaista, mutta koska yks ilta kirjoitin sitä vain kiireellä että "saisin tänne vaan jotain", niin poistin sen ja voisin nyt huomenna katsoa ja ajan kanssa siitä tänne kirjoittaa ja samalla ottaa jotain kuvia siihen postaukseen. Muutenkin jos teillä on jotain postaus ehdotuksia nii antaa kuulua vaan, kun välillä ois aikaa postailla mutta en keksi mitään ideaa ikinä silloin, niin jos on ideoita nii saa kertoa!!

Nyt lähden kuitenkin vielä salille, joten
palaillaan huomenissa!=)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, oli kyllä niin kaunis sää, että pakko oli ikuistaa!<3

      Poista