keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kuule rakkaani / Carpe Diem ei tänään kelpaa / Kuule rakkaani / Carpe Diem / järki lyö tunnetta turpaan


Hei vaan!:)
Ai, että miten ihanan rentouttava oli herätä aamulla aikaisin ilman herätys kelloa ja sen jälkeen vaan vielä pötkötellä kaikessa rauhassa sängyssä!! Päivä alkaa aina paremmin kun saa rauhassa heräillä eikä tarvitse heti juosta nopeasti johonkin. 
Mulla on jotenkin todella rento fiilis muutenkin nyt. Toki joo mulla on vapaapäivä ja huomennakin on, mutta silti jotenkin vielä sellainen zen tila, vaikka kouluhommia onkin paljon vielä tehtävänä. Oon kuitenkin yrittänyt järjestellä kaikki tehtävien teot niin, ettei tarvitse koko ajan ressata että jotain unohtuu. Ja varmati sekin vaikuttaa kun tuo koulu nyt tuntuu niin omalta, niin tuntuu että kivi vierähti sydämmeltä kun se oma juttu viimein löytyi. Mua suoraan sanottuna pelotti aika paljon se, että en olisikaan tykännyt tuosta koulusta / alasta, koska sitten olisin taas ollut ihan tyhjänpäällä tulevaisuuden kanssa, mutta onneksi se oma ala, ainakin vielä tuntuu löytyneen!
Joten jos joku lukiolainen tai muu nuori miettii ja ressaa ettei tiedä omaa alaa, niin no worries kyllä se oma-ala löytyy, mullakin meni 2vuotta lukion jälkeen että se löytyi!:D


Hitaan aamun jälkeen suuntasinkin ystäväni kanssa keskustaan ja napattiin samalla kuvat tästä mun basic asusta. Punaiset huulet ja kultaiset korut toi vähän lisää asuun, mutta tietenkään ne ei nyt erotu näistä kuvista:D Ois ehkä pitänyt tarkistaa ennen kuvien ottoa, että onko kaikki puna jo kulunut pois... Kuitenkin pitkästä aikaa laitoin jalkaan nuo vaaleat farkut, en nimittäin millään muista edes milloin viimeksi kyseiset farkut olisivat olleet jalassani.. Saappadein kanssa oli pakko laittaa vielä ylipolven sukat tuohon päälle, sillä ulkona oli niin kylymä.

Kierreltiin vähän kauppoja sekä käytiin Kahvila Kanelissa syömässä lounaspiiraat sekä juomassa herkkukaakaot. Kahvila kaneli on kyllä ehdottomasti yksi mun lemppari kahviloista Kuopiossa. Siellä on niin söpö sisustus ja kaikki tarjottavat ovat niin hyviä!
Mä myös tein muutamat löydöt kaupoilta farkkuliivi sekä valkeakauluspaita löytyi molemmat alennuksesta eivätkä hirveästi kukkaroa näin ollen keventäneet (ihan kuin siellä olisi jotain keventymistä...). Näistä ostoksista kuitenkin kuvia myöhemmin.
Nyt jatkan tän päivän teemaa eli rentoutumista ja nappaa tuosta uusimman Cosmopolitan lehden syliin ja rupean lukemaan sitä,
Oikein mukavaa keskiviikkoa teille kaikille<3


4 kommenttia:

 1. Kaunis asukokonaisuus <3 upea tuo kaulakoru :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 joo seoli kyllä hyvä löyty aleista!!=)

   Poista
 2. Todella kaunis asu ja nuo kengät <3 Ihania kuvia! Ja kiva että olet löytänyt oman juttusi, se on tärkeää=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Joo kyllä aikamoinen helpotus, että löytyi, meinas nimittäin vielä syksyläkin olla kiven alla, että mikä se oma juttu oikeasti olisi!:)

   Poista