torstai 22. tammikuuta 2015

Rakkaus on uskoton / Se siirtyy laulusta ja kirjasta toiseen / Se usein kuolee mutta elossa on / Se iskee yhtälailla mieheen ja naiseen


Huiii ku tuolla ulkona on kylymä!! Mutta sitäkin kauniinpi sää kyllä. Ihana kun aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja ulkona on niin kaunista. Asukuvien ottaminen vaan ei oo niin hupia näillä kylmyys asteilla. Yllä kuitenkin tän päivän vaatteet. Uusi farkkuliivi piti tietenkin heti saada päälle ja musta se kävi kivasti tuon valkean perus neuleen kanssa yhteen, alle laitoin punaisen paidan mikä kivasti tuo väriä hihansuista sekä kauluksesta, mikä nyt ei harmillisesti hirveästi näy kuvissa. Päähän lämpimin pipo mitä vaan löysin ja jalkaan kunnon talvikengät. Tai "kunnon" talvikengät, nimittäin matkalla siskon luoksi toisen kengän vetoketju meni ja hajosi sitten kunnolla, joten se kenkä ei sitten hirveesti loppu peleissä lämmittänyt.. Huulissa mulla oli myös paitaan mätsäävä huulipunaa, mikä oli minusta kiva pikkuinen lisä asuun.

Kävin tosiaan tuossa aamulla siskoni luona teellä ja samalla napsittiin nämä asukuvat. Vein siskolleni myös vähän kesävaatteita sillä hän on lähdössä lomamatkalle! Voi kun  itsellä olisi aikaa lähteä johonkin, no olen kyllä jo päättänyt, että tämän vuoden veronpalautus rahoilla lähden jonnekin pidemmälle matkalle sitten vuoden päästä! Kohta ajattelin vielä käydä vanhempieni luona ja sitten nään vielä ystävää. Sen jälkeen pitääkin tehdä vähän kouluhommia, ettei viikonloppuna tarvitsisi niitä miettiä.

Sellaista siis tähän päivään,
mukavaa torstaita teille kaikille=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti