tiistai 17. helmikuuta 2015

Muutama uutuus vaatekaapissa..

Niinkuin edellisessa postauksessa kerroinkin, niin tein tosikivoja löytöjä h&m netistä alesta! Tässäpä ois vielä kuvia vaatteista joita tilasin!
Tämä neule näkyikin jo eilisessä postauksessa, mutta laitan sen vielä tähän, oli kyllä ehdottomasti paras löytö pitkään aikaan!
Musta tuntuu, että mulla on hirmuisen vähän erilaisia yläosia, joten tämä tekonahka peplum lähti sitten myös ostoskoriin kun 10euron hinta ei päätä huimannut ja rakastan peplum mallisia paitoja.
Tässä topissa ihastuin heti hieman erilaiseen selkämykseen ja kauniisti laskeutuvaan kankaaseen.

Pitkästä aikaa tilasin netistä ja kaikki tuotteet oli vielä juuri oikeanlaisia! Kukkarokaan ei hirveästi huvennut sillä nämä maksoi yhteensä postikulujen kanssa vain vähän päälle 40euroa sillä kaikki vaatteet oli kivassa alennuksessa. Molemmat topit lähtee kyllä nyt viikonloppuna mukaan, sillä suunnataan tyttöjen kanssa Turkuun meidän parhaan kaverin tupereihin ja kerrankin mulla ei ole asukriisiä vaan jopa pari vaihtoehtoa!! Saa nähä kumpaan sitten päädyn lauantaina.

4 kommenttia:

 1. oii ihania <3 Etenkin tuo tekonahka peplum <3_<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Joo iteki kyllä tykästyin siihen, varsinkin ku se istui niin hyvin!!

   Poista
 2. Ihania löytöjä.Tykkään kauheesti tuosta neuleesta ja meenki heti kattoo olisko sitä jäljellä.Tuskin on ku oli alessa mut silti on pakko mennä varmistamaan tilanne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä noussu mun lemppari neuleeksi heti! Kannattaa käydä tiedä vaikka olisi jäljellä!:)

   Poista