torstai 12. helmikuuta 2015

#throwbackthursday ja vanhojen tanssit & penkkaritHui kun tuli kaikkia muistoja mieleen näitä kuvia selaillessa!:)
Kuitenkin tällä viikolla on penkkarit ja vanhojen tanssit joten aattelin #throwbackthursday kunniaksi laittaa sitten muutaman kuvan omista vanhojen tansseista!
Kaikki te jotka tanssitte vanhat tänä vuonna niin nauttikaahan tuosta prinsessa päivästä=) JA muistakaa nimen omaan nauttia siitä päivästä ja kokemuksesta, se on jotain mitä ei rahalla saa, paljon on kohuttu näistä vanhojen kalliudesta ja onhan se totta itsellänikin taisi upota rahaa paljon, eniten mekkoon johon meni 300e,  tosin valitsin mekon niin, että pystyn käyttämään sitä muulloinkin ja onhan tuo jo kaksi kertaa ollut päällä. Mutta kun nyt lukee paljon porukka laittaa tuohon päivään niin oon kyllä todela järkyttynyt.. Päivän pää idea on kuitenkin pitää hauskaa koulukavereiden kanssa, eikä kilpavarustelu! Muistan kyllä miten moni ei tykännyt mun vanhojen lookista yhtään, mutta oon silti iloinen, että pidin oman pääni, prinsessatylliunelmat kyllä näyttävät upeilta, mutta se ei vaan ollut se mun juttu! Joten kaikille vanhoille muistakaa, että tärkeintä on että te itse viihdytte mekossanne ja pidätte hauskaa!:)


JA penkkarit, ai että onko siitä jo kaksi vuotta?!?! TUo oli kyllä ehdottomasti yksi elämäni hauskimmista ja ikimuistoisimmasta päivästä! Toivottavasti teille oli super hauskaa ketkä vietitte penkkareita tänä vuonna!=)

2 kommenttia:

  1. Voi ei, miten kukaan voi olla tykkäämättä tuosta sinun wanhojen lookista! Ihan superihana, tyylikäs ja harmoninen. Hiusten väri sopii tosi hyvin tuohon harmaaseen mekkoon <3 Olisin varmasti itsekin hankkinut harmaan mekon jos olisin wanhat tanssinut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiikiitospaljon kommentistasi!<3 itsekin juuri tykkäsin tuosta mekon väristä sen takia kun se minustakin sopi hiuksiini kivasti!=)

      Poista