keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Rakkaus on uskoton / Se siirtyy laulusta ja kirjasta toiseen / Se usein kuolee mutta elossa on / Se iskee yhtälailla mieheen ja naiseen


Hei vaan taas!:)
Aikaa onkin kerennyt vierähtä viime postauksesta jo hetki, mutta mainitsinkin viime postauksessa miten mulla on tämä viikko kouluviikko, joten täällä on tän viikon taas vähän hiljaisempaa:) Tänään kuintekin otin kameran mukaan kouluun ja pikkusisko kuvasi sitten mun kouluvaatteet niin sain tännekkin vähän materiaalia. Koulussa mulle on vaatteissa tärkeintä aina mukavuus, sillä niissä pitää pystyä istumaan 6-18, kun ottaa huomioon automatkat koululle, joten mukavuus menee ykkösehtona pukeutuessa. Heti toisena mietin, että päällä on varmasti jotain lämmintä, sillä vaikka ulkona alkaakin olla jo kevät fiilistä niin koulussa ainakin mulla on ihan jäätävän kylmä. Ja toinen juttu niin kerrankin mun silmälasitkin näkyy täällä, käytän niitä kyllä melkein koko ajan, mutta jotenkin asukuvia aina ottaessa on sellainen päivä että huitelen menemään ilman laseja. Nyt itseasissa pitäisikin käydä varaamassa aika silmätarkastukseen sillä viimein tuli tarjous, että saa aurinkolasit vahvuuksilla kaupan päälle, niin viitin maksaa sen miljoonan noista laseista kun saa aurinkolasit vahvuuksilla samaan hintaan sitten!
Koulussa on mennyt taas tosikivasti, on ollut kiinnostavia luentoja ja tehtäviä. Toivon kyllä niin kovin, että pääsisin nyt kevään haussa sisään ihan oikeaksi opiskelijaksi, täytyy vain yrittää täysillä sitte pääsy kokeessa!
Tänään oli myös ihanan keväinen sää, harmillisesti juuri kuvien ajaksi aurinko meni pilveen, mutta loppupäivän aurinko paistoi ihan kirkkaalta taivaalta, tuli heti ihan hullun hyvä fiilis jotenkin toiveikas fiilis se on jänne miten paljon tuo valopallo vaikuttaakin omaan mielialaan:)


Kuitenkin syy miksi halusin välttämättä ottaa kuvat on kuvissa näkyvät uudet kengät! Mulla on jo pitkään ollut ostoslistalla valkoiset tennarit/lenkarit/mitkänoinyt on, kuitenkin pohdin ja pohdin mikä malli olisi se mikä mielyttää omaa silmää eniten ja mikä malli olisi sellainen mihin en varmasti kyllästyisi ihan heti. Lopulta sit päädyin näihin varrellisiin Reebokin kenkiin. Ja oli kyllä nappivalinta, tykkään, tykkään tykkään! Näitä ei myöskään ollut hinnalla pilattu sillä mulla oli Zalandolle vielä -10e etukoodi joten nää jäi maksamaan mulle vain 69e, kun taas muilla merkeillä hinnat olikin sitten siellä satasen toisella puolella... Kuitenkin monta asua on jo näiden ympärille mielessä varsinkin kun ilmat lämpenee, joten uskon että tuutte näkemään kyseisiä kenkiä kyllästymiseen asti!

Nyt kuitenkin jatkuu tenttiin luku,
ihanaa viikonjatkoa sinne ruudun toiselle puolle!:)

4 kommenttia:

  1. Ihana reppu, neuletakki ja kengät <33!!!

    VastaaPoista
  2. On kyllä oikeesti niin makeet kengät ja sopii tuollaseen asuun! :) Vitsi sulle sopii lasit! Korostaa sun silmien väriä ihan mielettömän kivasti :)<3

    VastaaPoista