tiistai 31. maaliskuuta 2015

Tässä mä seison kaipausta rinnassa / Vaikka tää loppuisi yhdessä illassa / Maailma on minun, maailma on sinun / Maailma on tehty meitä varten/ Jokainen tänne jonkun jäljen jättää


Heti alkuun sori vaan kaikille teille jotka tulitte tänne blogiini nälkäisinä!:D
Mut niin aika menny taas niin nopeeta etten koneella oo ehtinyt käydä ollenkaan sitten viime postauksen! Tässä on ollut niin paljon kaikkea ohjelmaa ennen leikkausta, hyvä että tunnit ovat riittäneet vuorokaudessa. Lauantaina tosiaan tehtiin tyttöjen kanssa myöhäinen brunssi. Oli vaikka mitä herkkuja ja ai, että tekisin kyllä mitä vaan, että nuo samat herkut olisi edessä huomenna aamusta! Ostettiin kaikki tarpeet yhdessä joten tälläisenkään brunssin tekoon ei edes mennyt paljoa rahaa ja parasta kun samalla kun brunssia laittoi pysyti viettämään aikaa kavereiden kanssa:) Näitä brunssi hetkiä jatkossa vähän enemmän!!


Brunssilta tulin suoraan kotiin ja aloinkin laittamaan itseäni valmiiksi iltaa varten sillä lähdettiin kavereiden kanssa ilonaan Elastisen keikalle. Porukkaa oli kyllä paljon liikenteessä, mutta Elastinen veti kyllä tosi hyvän keikan. Kiva huomanta että energiaa riittää vetää näitä clubi keikkojakin vielä ihan täysii vaikka onkin siirtyny vähän isommille esiintymislavoille! Jäätiin vielä jammailemaan keikan jälkeen ja sitten tietysti subin kautta kotiin. Oli kyllä huippua päästä tuulettumaan ja tanssimaan kunnolla, kun nyt leikkaus jälkeen saan makoilla niin paljon vaan neljän seinän sisällä.


Sunnuntaina olinkin tiedossa sitten laavureissu, kun mentiin tekemään yhtä koulutehtävään liittyvää haastattelua eräälle laavulle. Haastattelut onnistuivat todella hyvin ja oli niin mukava ulkoilla, sillä niin harvoin tulee kuitenkin nykyään lähdettyä noin kunnolla ulkoilemaan ja laavulle. Illasta sainkin sitten taas seuraa tänne kotiini ja aika meni taas ihan liian nopeesti.. Käytiin kuitenkin katsomassa luokkakokous elokuva ja siis AIVAN HUIPPU!!!Siis se oli jsut eikä melkein mun huumori:'-D Nauraa räkätin koko elokuvan ajan, joten mä suosittelen ehdottomasti katsomaan jos et vielä ole kyseistä pätkää nähnyt!


Tänään sitten onkin otettu ihan rennosti tehty hyvää ruokaa ja nyt illasta sain tehtyä vielä melko hyvin koulutehtäviä, huomiseksi jäi vielä muutama, mutta sitten ei ainakaan tarvitse heti leikkauksen jälkeen miettiä kouluhommia. Nyt suuntaan vielä salille, joten pakko lopettaa höpöttely!


Palaillaan kuitenkin vielä ennen leikkausta joka on jo ylihuomenna O-OU.....

Miten teijän viikonloppu ja alku viikko on mennyt?=)

5 kommenttia:

 1. Luoja et näyttää ihanille noi ruuat!! *sydänsilmäemoji*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja ne oli kyllä hyväää <3_<3 tollasen kattauksen ku sais joka aamu niin oisin onnellinen:'D

   Poista
 2. Voii apua mitä herkkukuvia!!! Näyttää aivan liian hyvältä <33 apuaaa!! Ja eikä oot päässy Elastisen keikalle!! Hän on niin ihanan iloinen energiapakkaus<33 oot kyllä tehnyt vaikka mitä kivaa! Ja heii tsemppiä ihan hirveästi leikkaukseen- kaikki sujuu varmasti hyvin<3 hali :**

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitospaljon<33 Joo elastinen on kyllä ihana niin energinen ja huippu oli nähdä että hän oli yhtä energinen myös oikeesti livenä, oli huippuu ja tanssin kyllä koko sen keikan vaan!! Kiitos, tsempeistä niitä varmasti kaivataan<3 Pitää toivoa tosiaan että kaikki sujuu hyvin:)

   Poista
 3. Oi että miten herkulle toi brunssi näyttää! Mimosat on kyllä aina ehdoton osa sitä ;-)<3

  VastaaPoista