sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kaupunki on hullu, kaupunki on hullu / Mutkin kai se nappais, toivon musta tappais / Ellet sä ois siinä, ellet sä ois siinä / Ellei tää ois varmaa, varmempaa kuin koskaan


Moikka!:)
Keräilin tähän postaukseen kaikkia ramdom räpsyjä mitä on tullut kuvailtua! Ylemmissä kuvissa näkyy mun arkimeikkiä, nyt kevään tullen oon jättäny meikin tosi minimiin ja huulipuna onkin ollut suurimmassa osassa meikkiä! Oon kyllä myös niin tyytyväinen tähän mun uuteen tukkaan kivasti antoi uutta ilmettä!


Ollaan kävelty tosiaan täällä lahdessa ympäriinsä ja yks ilta käveltiin vähän ympäriinsä juuri auringon laskun aikaan ja nää loput kuvat onkin otettu silloin. Tuo satama alue on kyllä tosi kiva ja voin vaan kuvitella miten kesällä hyvällä säällä se on täynnä porukkaa!
Heh, näin pari sorsaa ja heti piti leikkiä vuoden luontokuvaajaa. Tykkään tuosta vikasta kuvasta kyllä jotenkin! Porukka varmaan ihmettele kun mä ihan innoissani kuvailin paria sorsaa...

Oon tosiaan nyt viettäny tovin täällä Lahdessa ja maanantaina suuntaakin takaisin koti Kuopioon. Tää paikka kyllä yllätti mut täysin ja oisin kyllä voinut jäädä tänne vielä hetkeksi aikaa, mutta velvollisuudet odottaa kotona!


Tosiaan upeita auringon laskuja ollaan täällä nähty, tuo pinkki taivas oli vaa niin uskottoman upean näköinen, en edes osannut sitä vangita kameralle, mutta kyllä tuo kuva edes ehkä vähän kuvaa sitä miten koko taivas oli värjäytynyt pinkiksi!

Nyt kuitenkin nautin vielä viimeisista päivistä täälläm joten palaillaan !
Mites teijän viikonloppu meni?
Oikein ihanaa sunnuntaita teille kaikille, kerätään tänään voimat niin jaksaa taas ens viikon!

2 kommenttia:

  1. Luehan tämä ja uusin postauksesi läpi, käytät sanaa "tosiaan" jatkuvasti, ja sellaista tekstiä jossa on paljon toistoa on todella puuduttavaa lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on semmonen sana mitä käytän muutenkin paljo nii eksyy tekstiinkin kun en ite edes huomaa sitä,pitää vähä yrittää sitten sitä vältellä jos se häiritsee:)

      Poista