tiistai 28. huhtikuuta 2015

Tuutko sä kuitenkaan / Tuutko sä pelastaan? / Mut itseltäni, ja tältä kaupungilta?


Moikka!
Nyt sitä ollaan taas pitkästä aikaa ihan omassa kotona! Tosiaan eilen tulin onnibussilla Kuopioon ja täällä omassa kotona oon tosiaan viimeksi ollut ennen leikkausta, sillä leikkauksen jälkeen menin porukoiden luo parantumaan ja sieltä lähdinkin suoraan sitten lahteen. Eilen kyllä oli hyvin jännä fiilis täällä kämpällä, mutta onneksi se oman kodin tunne kuitenkin tuli takasin kun yön sai nukuttua ja olikin ihan kiva olla kotona taas. Tein nopean pikasiivousken ja nyt pitäisi vielä pyyhkiä pölyt ja imuroida, sitten olisi taas kaikki täällä kotona kondiksessa. 


Kävin tänään myös vikassa tarkastuksessa leikkauksen jälkeen ja onneksi kaikki on parantunut juuri niinkuin pitääkin! Vielä pariviikkoa niin sitten saan ruveta varovasti taas puremaan sekä saan aloittaa taas liikunnan! Lääkäri tosin totesi, että niin syöminen kuin liikkuminen täytyy aloittaa hyvin rauhallisella tahdilla... Pitää vaan yrittää ottaa sit rauhassa, mutta hirvee hinku ois jo salille vetämään kunnon treeniä, mutta se vaan saa nyt odottaa. Jos jotain hyvää niin motivaatio salilla käymiseen on kyllä noussut ja kunnolla koska se on kieletty niin tottakai silloin tulee motivaatio liikkua enemmän!


Nyt pitäisi saada itseä vielä niskasta kiinni noiden kouluhommien suhteen, mun motivaation on vaan täysin tiellä tietämättömille ja vaikka tiedän, että jos  nyt paripäivää jaksaisi puristaa noiden kouluhommien kanssa olisi ne kouluhommat tältä keväält sitten paketissa.. Ja sit voisinkin ruveta jännittämään niitä tulevia pääsykokeita, huhu en kyllä viitsi niitä edes vielä miettiä!
Nyt taidan lähteä käymään kaupassa sillä ulkona on niin ihana aurinkoinen keli! 
Ja kuvituksena tosiaan kuvia mitä napsittiin kaverin kanssa lahdessa. Kerrankin tuli otettua melkopaljon kuvia niin sain tännekkin materiaalia.

Oikein mukavaa tiistaita tyypit!:)

4 kommenttia:

  1. Kiva että olet jo parempaan päin ja normaali arki saa taas alkaa:) ihania kuvia ja asu sulla näissä♥ ja oon niin rakastunut sun punaisiin hiuksiin, sopii ihan mainiosti sulle!:)

    VastaaPoista
  2. UPEAT asukuvat <3 Hienoa kuulla että oot jo paranemaan päin. :)

    VastaaPoista