torstai 7. toukokuuta 2015

Sä olit pohjattoman yksinäinen / Jos ei anna anteeks niin ei saa / Magneetiina vedit puolees kaiken / Mut ei sua saanut kukaan koskettaa


Moikka!
Nyt ois sitten toisiksi viimeinen lähiviikko purkissa. Enää parin viikon päästä toinen kouluviikko ja sitten tältä keväältä onkin koulut ohi! Toki sen jälkeen mulla vasta onkin edes jännät paikat, pääsykokeet. Mutta koulu on kuitenkin sitten tältä keväältä ohi. Huomisen aion pyhittää kokonaan koulutehtäville, sillä niitä on vielä aikamoinen pino. Huomenna ajattelin kuitenkin saada niitä niin paljon alta pois kun mahdollista, että ei tarvitse enää sitten ressata mistään kouluhommista kun nuo tehtävät on tehty! Toki viimeisellä viikolla on juuri noiden kaikkien tehtävien purut, seminaarit ja paneelit, mutta en jaksa niitä enää sitten ressata.


Tänään täällä Kuopiossa on ainakin ihan kamala sää,vettä tulee ihan kunnolla taivaalta. Sen takia onkin kiva tässä välissä julkaista kuvia Lahesta, kun siellä ollessani sain nauttia kunnon lämpimästä ja aurinkoisesta kevät säästä! Lahteenkin on taas suunta kohta, kun vaan tulisi työvuoro listat jotta pääsisi varmistumaan suunnitelmat. Viimeksi olin kuintekin vielä toipilaana, niin en maltaisi oottaa päästä takaisin tuonne tälleen täysin toimintakykyisenä.

Nyt kuitekin lösähän sohvalla hetkeksi ennen kuin aloitan tiskaamisen ja jonkun kouluhomman teon ja illasta tuleekin sitten suomenpeli!!
koittakaa jaksaa huomenna on jo perjantai!

Mites teijän viikko on sujunu? Onko jotain kivoja viikonloppu suunnitelmia tiedossa?=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti