torstai 4. kesäkuuta 2015

ASUKUVAT PORVOOSTA


Heippa ja mukavata torstaita sinne ruudun toiselle puolelle!
Mä pidin tuossa äsken pienen jumppatuokion ihan tässä kotona ja nyt kyllä tuntuu niin hyvältä. Vaikka vähän ärsyttääkin kun kunto on aikalailla päässyt tippumaan taas liikuntakiellon aikana, mutta tästäpä sitä pikkuhiljaa alkaa pääsemään taas urheilun makuun. Eka suunnitelin, että lähen puijonportaisiin, mutta samalla sekuntilla vettä alkoi satamaan kaatamalla, joten se ajatus meni aika nopeasti ohi. Onneks on noita kaikkia ohjelmia niin pystyy vetämään ihan kovan treenin kotonakin ilman painoja!


Ajattelin tulla postailemaan tänne heti tuon Porvoon reissupostauksen perään asukuvat mitkä otettiin sillä kyseisellä reissulla. Kivasti tuo musta hame on kyllä nyt viime aikoina ihan muutamaan otteeseen sattunut päälle silloin kun on ollut joku joka kuvaa asuja, ihan kuin en muita vaatteita käyttäisikään. Tuolla reissulla oli tiedossa hetki autossa istumista, joten päälle valitsinkin vaatteet millä on mukava istua vähän pidempään autossa. Eipä sillä, oonkin nyt viimeaikoina viihtynyt vähän liiankin hyvin kollareissa, niin ihan hyvä ettei silloin ole asukuvia otettu:'D


Tuo keltainen laukku on kyllä mun omasta mielestä niin kiva pieni piristys aina asuun kuin asuun! Nytkin mentiin aina varmalla, musta-valkea linjalla, mutta sitten tuo laukku toi juuri sopivasti väriä asuun.  Muistan että mietin silloin kaupassa aika pitkään tuon laukun ostoa, sillä mun kaikki muut laukut on aikalailla mustia, joten mietitytti, että tuleeko laukulle ollenkaan käyttöä. Onneks sitten lopulta laukun ostin, sillä siitä asti se on ollut mulla ihan ykköskesä laukku!


Mitäs muuta, no tänään suuntaan vielä hetkeksi töihin, mutta lauantai vuoron jälkeen mulla olikin kivasti 4pv vapaat, joten vähän mietinnässä on pitäisikö lauantaina  käydä vaikka komedia festareilla, jos sinne saisi vielä lippuja. Sitten maanantaina lähdenkin ystäväni luo Turkuun!! Ihan huippua taas päästä sinne ja varsinkin kiva nähdä miltä Turku näyttää näin kesäaikaan. Kivoja suunnitelmia siis tiedossa. Veikkaan kyllä vahvasti, että näin mun kesä tulee menemään, aina jos sattuu yhtään enemmän vapaa päiviä putkeen niin varmasti aina tulee suunnattua jonnekin päin Suomea, Helsinki, Tampere, Lahti ja Turku, varmasti tulee käytyä aina kun vaan vapaat sattuu kohilleen.
Mutta nyt rupean valmistautumaan töihin,
joten palaillaan,
 viikonlopun aikana on ainakin tulossa postausta mun asusta joka mulla oli päälle viime lauantaina kun kierrettiin muutamat juhlat.
Mutta jos en huomenna täällä käy niin ihanaa viikonloppua jo valmiiksi<3
onko joku muu täällä kuopiosta suuntaamassa komedia festareille?=)

2 kommenttia:

  1. no on kyllä tosi ihana asu !! ja laukku tähän on niin nappivalinta :) tykkään<3

    VastaaPoista