tiistai 30. kesäkuuta 2015

Mä olen kyllästynyt niihin / voimiin jotka ohjailee mun elämää / jotka vie mukanaan ja itseensä rakastuttaa


Helouu!!
Viikonloppu oli ja meni ja nyt mulla on viimein aikaa istahtaa koneelle ja kirjoittaa vähän tännekkin kuulumisia. Lauantai meni tosiaan viinijuhlilla kun käytiin kuuntelemassa Haloo Helsinkiä. Keikka oli huikee, harmi vaan kun jouduttiin aika taakse, vaikka tultiin paikalle suht ajoissa, mutta keikka olikin loppuunmyyty joten porukkaa myös oli sen mukaisesti. Haloo Helsinki on mun ykköslemppari bändi ja oli huikeeta nähdä ne taas livenä. En millään malttaisi odottaa viikonloppua ja Ruisrokkia, missä myös pääsen fiilistelemään lempibändiäni lisää.
 Viinijuhlilla tuli käytyä myös eilen, kun siellä esiintyi  Sanni ja Kaija Koo. Viinijuhlat on kyllä tänä vuonna todella onnistuneet, hyviä juomia ja hyviä ruokakojuja. Nyt tuli maistettua miniburgeria, hodaria ja perunaannosta ja kaikki oli tosihyviä. Jos siis suuntana viinijuhlat kannattaa tsekata myös ruokapuoli. Mutta niin eilen kuunneltiin tosiaan Sannia joka esiintyi ensin ja pakko myöntää, etten oo paljoa hänen kappaleita kuunnellu mutta ton keikan jälkeen en ole muuta kuunnellutkaan. Aivan sairaan hyvä fiilinki oli päällä keikan alusta loppuun vaikkei yleisö aina ollutkaan mukana niin silti Sanni veti koko keikan täysillä. Huikee mimmi ja jos vaan keritään niin ois huikee nähä Sanni livenä ruisrockissakin, sillä on se meno oikeilla festareilla kuitenkin vielä kovempi.
Kaija K on taas mun ikuinen lemppari ja siis on se Kaija vaan niin kova!!! Aivan huikee keikka yksinkertasesti, ei siihe sen enempää sanoja tarvita.
Täällä ollaan myös saatu sunnuntaina ja maanantaina nauttia ihan kunnon kesäsäästä mikä on aivan ihanaa. Nuo poikkikuvat onkin sunnuntailta kun käytiin nauttimassa hyvästä ilmasta valkeisen lammella. Meillä oli piknik eväinä vielä salaatit ja oli kyllä niin hyvä vaan olla. Hyvä ilma, paras seura ja kesä, kaikki vaan oli siinä hetkessä kohillaan.
Asukuvat onki ihan vaan tän päivän perus asu kun menin käymään porukoilla. Kuvattiin myös toinen kesäisempi asu, minkä näätte sitten loppuviikosta,
nyt jatkan game of thronesin katselua, kyllä jäin siihen totaalisen koukuun ja palataan huomenissa,
TSAO!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti