maanantai 22. kesäkuuta 2015

MUUTAMA KUVA JUHANNUKSELTA JA KUULUMISIA


Heipä hei taas!
Tässä aletaan pikkuhiljaa olla selvitty juhannuksesta ja tänään ollaan taas pikku lomailun jälkeen palattu arkeen. Juhannusta vietettiin tosiaan tyttöporukalla tahkolla ja oli kyllä ihan huisin hauska reissu!!! Meillä oli tosikiva porukka ja koko juhannuksen vietto menikin oikein hyvissä fiiliksissä. Oltiin myös porukalla kaikki ostettua ruokia, joten viikonloppuna tuli niin syötyä kuin juotua hyvin. Kamera mulla tosiaan oli mukana, mutta yllätäen se unohtui heti alkuun jo laukkuun, eikä kyllä yhtään haittaa, sillä menoa riitti niin paljon, ettei siinä kameran takana olisi paljoa kerennyt olla.
Tässä kuitenkin muutama kuva ensimmäiseltä illalta, kun vedin päälle jo luottomekoksi muottoutuneen pikkumustan. Vaikka aurinko ei ihan paistanut ja vettä välillä satoi oli saat muuten ihan kohtuu kohdilla ja mekossa pärjäsi hyvin viilettää menemään. Tosin pakko kyllä heti myöntää, että kun todella lähdettiin tuota huoneistosta ulos niin päätyi mulle jalkaan converset eikä nuo uudet nauhakorot, ihan käytännön syistä. Ostin tosiaan nuo ihanuus korot Turusta ja niistä on jo muodostunut aikamoiset lempparikorot, tykkään tuosta nyöriktyksestä paljon!
Onneks paluu arkeen ei ole niin karua sillä jo keskiviikkona lähdein pikkuvisiitille Lahteen, mistä palaan jo perjantai aamuna. Ja vähän olisi myös suunnitelmissa mahdollisesti mennä käymään lauantaina viinijuhlilla. Saapi nähä, mutta ihanaa kun on kesä (vaikka sää jumalat yrittää vastaan taistella...)  niin on koko ajan paljon kaikkea kivaa tapahtumaa ja reissua, ettei kerkeä tylsistyä edes perus arkenakaan. 
Mutta mä oon ihan rättipoikkiväsynyt, joten painun kohta jo nukkumaan,
mutta hei kertokee mitä teitte juhannuksena ja miten meni keskikesän juhlan vietto?=)
Onko teillä vielä kesäksi suunniteille reissuja, mitä?

Nyt mie meen nukkuu,
tsao!

4 kommenttia:

 1. oiii ihania kuvia, oot niin kauniina :)

  VastaaPoista
 2. Todella ihanat kuvat teistä :) tausta on upea <3 uuh nuo onkin kauniit korot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikiitos paljon<3 Eikö oo mä oon ihan rakastunut näihin korkoihin jo!!<3

   Poista