keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

CROPTOP JA FARKKUSHORTSIT


Heipodei taas!
Kaiholla nyt katson näitä kuvia, kun pystyi shortseissa vielä viilettää menemään. Nyt ulkona vaan sataa vettä ja on kauhean kolea ilma... Mä oon lopettanu sää tiedotustenkin katsomisen kokonaan, koska kuitenkin aina vaan sattaa :'D. Tänään kuitenkin radiosta kuulin, että vielä ois lämpimät ilmat tulossa, mikä passaisi minulle paremmin kuin hyvin, jotta saisin täällä suomessakin lomaille kesäisissä ilmoissa!
Tää asu on tosiaan päivältä kun yritettiin tehdä retkeä suomenlinnaan, mutta lopulta alkoi sataa vettä, joten ajettiin vain takaisin Lahteen.
Päälle päätyi tuolloin ihan lemppari River islandin neule, napapaita ja farkkushortsit. Toi lippis on myös ollut tän kesän huonojen hiustenpäivien ykköspelastaja. Olisi kiva löytää joku vähän värikkäämpi lippis tuon kaveriksi, sillä tuotakin lippis tulee käytettyä vähä jo liiankin usein. Sillä saisi sitten kivasti piristystä tälläisiin värittömiin asuihin. Lippis on ollut myös kesän ykköspäähine, sillä sateella tuo on ihan huippu kun naama ei kastu ollenkaan kun lippa suojaa sateelta!
Hapsureppu oli kyllä myös ykkösostos aleista, sillä sen jälkeen se on ollut mulla todella usein käytössä. Hapsut tuovat kivan yksityiskohdan aina perus asuihin.
Mulla tosiaan menee nyt viikonloppu töissä ennen lomaa. Tänään menen illasta vielä kaverin luokse. Ja vielä on harkinnassa, että pitäisikö lähteä viikonloppuna Kuopio rockiin fiilistelemään bändejä, saapi nähä!
Mutta nyt heissulivei toverit!<34 kommenttia:

 1. Vitsit miten kiva tuo sun reppu! Ja ihan mahtavia kuvia, tosi hieno tuo ylempi kuvauspaikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos paljon!=)) Tuo reppu on kyllä ihan lemppari!!

   Poista
 2. Ihanan rento asu tää<3 Lippikset on kyllä käteviä! Mua harmittaa kun en osaa käyttää niitä ollenkaan :D Kivaa torstaita kaunokaine♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emilia ja ihanaa torstaita sinullekkin<33 niin ne on, itekkään en osannut käyttää lippiksiä ennen kuin löysin tän kuvissa näkyvän yksilö, kun löyty se malli mikä sopii omaan päähän, nyt se onkin sitten joka päivä päässä :'D

   Poista