torstai 23. heinäkuuta 2015

FARKKUPAITA JA NAHKASHORTSIT


Heipodei taas!
Latailin tässä juuri viimeisetkin lahdessa otetut kuvat tänne blogiin ja kohta kaveri tulee tähän mun luokse kylään ennen töiden alkua. Lahessa oli kyllä kivat ilmat sen puoleen että shortseilla pärjäsi hyvin kun vaan oli jotain pitkähihaista päällä. Ja lauantaian ja tiistaina nyt oli ihan huippu helle kelit, mutta muinakin päivinä pärjäsi onneksi shortseilla, ei oo nimittäin ihan liiakseen tullu käytettyä shortseja tänä kesänä. 
Nahkashortsit pääs pitkästä aikaa jalkaan ja ne sai kaverikseen uuden farkkupaidan, mikä oli myöskin yksi hyvä alennusmyynti löytö, Laskin tossa, että mulla on 7farkkupaitaa... Hups, mutta toisaalta arkena ja muulloin nuo paidat on ehdottomasti mun käytetyimpiä vaatteita, joten ei niitä ehkä silti liikaa ole, mutta ehkä sitä vähän vähemmällä pärjäisi..
Onko teillä jotain luottovaatteita mitkä löytyy monessa eri värissä kaapissa, vai oonko ainut?


Mutta nyt mulla lyö pää aikalailla tyhjää, taidan jatkaa vielä vähän tätä kämpän siivous urakkaa ja katsella jospa multa löytys kirpparille viedä tavaraa, jotenkin tuntuu kun ostelin nyt alennusmyyneistä uusia vaatteita, että joidenkin vanhojen vaatteiden aika on lähteä kiertoon. On nimittäin huomattavasti kivempi kun vaatekaappi pysyy järjestyksessä ja on täynnä vain niitä vaateita mitä todella käyttää, helpottaa huomattavasti myös asukriisi päivinä, jos vaatekaapista löytyy vain niitä kivoimpia vaatteita!
Mutta nyt heihei ja koitetaan vielä jaksaa tämä ja huominen ja sitten on viikonloppu!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti