maanantai 20. heinäkuuta 2015

HYLÄTTY KANAVA


Helouu täältä Lahesta!
Parempi puolisko on tällä hetkellä töissä joten mulla on tässä hieman luppo aikaa, minkä olen käyttänyt kuvien muokkamiseen ja tänne postaamiseen. Kuvian on tosiaan otettu paljon. Tähän postaukseen tuli ihan hirveästi kuvia, mutta kun en osannut päättä mitkä kuvat laittaisin, kerrankin on niin päin, että hyviä kuvia on paljon, kun yleensä ei ole mitään valinnan vaikeuksia... Käytiin perjantaina kuvaamassa tuollaisella hylätyllä kanavalla missä sai musta ihan sairaan kivoja kuvia!! Satuttiin paikalle vielä just parhainpaan ilta-aurinko aikaan, joten kuviin saatiin vielä kiva valokin.
On muuten ihan huippua kun toinen on niin innokas mua kuvaamaan. Ja oli muuten ihan huippua kun toinen oli miettinyt jo valmiiksi paikkoja missä voisi saada kivoja kuvia ja sen jälkeen jaksaa vielä kuvata mua hetken jos toisenkin, ihan uskomattoman tyypin oon kyllä löytänyt<3


Tuo kanava paikka oli kyllä niin siisti, mutta samalla kyllä tosipelottava. Heti kun aurinko laski niin halusi tuolta kyllä pois sen verran karmiva paikka kuitenkin. Pelottava kanava oli myös kuvaus paikkana sillä noista väleistä oli ihan todella pitkä pudotus alas, ja aina kun otettiin jollain reunalla kuvia niin pelkäsin kyllä henkeni edestä. Otettiin esim. yhdessä vaiheessa kuvia niin, että seisoin kuvissakin näkyvän, tuon punaisen metalli jutun päällä, huhuhu olin aivan paniikissa.. Mulla on jäätävä korkeanpaikan kammo aina kun vahingossa katsoin alas, niin ei hirveästi kyllä hymyilyttänyt, sillä ajatus siitä jos vahingossa kenkä lipeää ja tippuu tuonne alas.. Kaikkee hulluu sitä tekeekin kun käy kuvaamassa:D


Ilta-auringossa sekä vasta valoon kuvatut kuvat ovat kyllä mun lemppareita! Ilta-aurinko antaa ihan täydellisen värin kuviin, mitään näitä tän postauksen kuvia ei oo muokattu kuin hieman kontrastia lisätty, sillä musta nää oli jo valmiiksi niin hyviä, ettei tarvinnut muokata lähes ollenkaan. Vastavalo taas on kiva pieni kikka millä saa kuviin heti jotenkin erilaisen tunnelman vielä suht helposti. Kuvissa on heti enemmän sitä jotain kun valo ei tulekkaan suoraan edestä.
Tykkäättekö te kuvata eniten minkälaisessa valossa? Kikkaletteko yleensä valon kanssa ja miten jos kikkailette?


Aiemmin kun oli puhetta siitä korkeanpaikan pelosta, niin näitä kuvia ottaessa olin kyllä niin liimautuneena tuohon betoni tolppaan kuin mahdollista, hieman jo näistä kuvista näkee miten syväpudotus tuonne alas oli kun katsoo tuonne kuvan "takareunaan". Mutta se oli vielä satakertaa syvempi todellisuudessa. Kuitenkin musta nuo tolpan graffitit kävi kivasti mun mekkoon, joten pakkohan tuohonkin oli kiivetä ja pelätä henkensä edestä :'D
Tää mekko on muuten yksi niistä mun ostoksista mistä viimepostauksessa kerroin. Oon etsinyt tälläistä pelipaita tyylistä mekkoa jo ikuisuuden, mutta aina ne on ollut joko tosilyhyita tai väri on vain ollut väärä. Nytkin mietin tän harmaan värin kanssa, mutta onneksi ostin, sillä kun tuon punaisen ruutupaidan solmii vyötäisille, käy se musta hyvin tuon harmaan kanssa yhteen. Mekko oli myös puoli ilmainen kun alkuperäishinta oli 12,95e ja mulla oli vielä 20% alekuponki, joten hintaahan mekolle ei jäänyt paljon ollenkaan!

Haha nyt voitte huuta hep, jotka oikeesti jaksoitte katsoa kaikki nää kuvat!:D Mutta tosiaan lisää asukuvia on tulossa, kivaa kun ollaan yhdessä täällä kuvailtu niin saan postailla teillekin vähän enemmän kun on taas hetkeksi aikaa materiaalia.

Mutta palataan viimeistään keskiviikkona kunnon kuulumisten ja uusien kuvien kanssa,
nyt ihanaa viikon alkua teille kaikille, puspus<3

6 kommenttia:

 1. HEP kaikki nämä kauniit kuvat katsottu, ihan mieletön kuvauspaikka ja asu on iha nappivalinta tuohon ympäristöön! Tuo mekko on kyllä niin sinun näkönen! ja ihana kun löytyy ihminen joka mielellään kuvaa!! se tässä bloggaamisessa vähän on, ettei aina taho löytyä kuvaajaa vaikka inspiraatio kuvaamiseen ois ihan hullu. mullaki yleensä pari vakkarivalokuvaaja, mutta sitten vapaa-aika menee helposti ristiin. Onneks nyt oon keksiny ratkaisun miten saan ite kuvailtua jos ei kamua löydy:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei kiitospaljon!<3 Joo mulla on vähä se ongelma aina kun yksin asuu niin inspiraatiota ois kuvata, mutta kuvaaja usein aina puuttuu.. Tai just menee ristiin aikataulut, helpottaa kyllä kun toinen vielä mielellään kuvaa ja näkee vaivaa että kuvat vielä onnistuvat! Joo just katoin et upeita kuvia oot saanu otettua, pitäisi itsekkin hankkia kaukolaukaisin ruveta opettelemaan niin saisi edes välillä itsekkin kuvattua vaikka kuvaaja puuttuisikin!:)

   Poista
 2. Voi vitsi miten kauniita kuvia ja kuvauspaikka on kyllä ihan kympin paikka! Mäkin tahdon tuonne ♥ Hei toi mekko on sellanen mitä itsellekin etsin ja haluaisin:D Mahtava look!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon kata<3 Joo toi oli kyl ihan huikee paikka!!=) Hmltä on toi mun mekko ja siel tais olla muutamia erilaisia, kantsii käydä kattoo!:)

   Poista
 3. ihan mielettömän kiva kuvauspaikka vaikak vähä pelottava onkin :D ♥ asukin sopii tuonne todella hyvin ja on kaunis :) Hyvä löytö tuo mekko, ei todellakaan ole ollut kallis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi<3 Joo opli hieno paikka kyllä kunha voitti pelon ensin:'D Joo niin oli ei tarvinnut kauaa ostoa miettiä!

   Poista