keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

MÄ PÄÄSIN KOULUUN!!!!!!!!!!!


Niinkuin otsikosta voikin päätellä mulle tuli tänään tieto, että PÄÄSIN KOULUUN!!!! Tiedon piti tulla vasta perjantaina ja töissä ruokiksella selatessani fb:tä huomasin monelle tiedon jo tulleen, siinä vaiheessa alkoi jännitys nousta sillä mulla oli pankkitunnukset kotona, joten jouduin odottamaan kotiin asti, että pääsin katsomaan oman kohtaloni ja kiitos luojalle siellä oli HYVÄKSYTTY!
Kun viimekeväänä sain hylsy kirjeen jo toisen kerran alkoi mun usko kouluun pääsystä olla todella koetuksella, viimestään viime syksynä kun hain tähän samaan kouluun mihin nyt pääsin, enkä silloinkaan päässyt sisään alkoi minua todella huolestuttaa, että mitä jos en pääse vaan sisään mihinkään kouluun. Olen aina pitänyt itseäni kuitenkin suht fiksuna ja oikeesti se, miten vaikea kouluun on päästä tuli mulle ehkä jopa vähä yllätyksenä. Mutta huh, nyt voin viimeinkin huokaista helpotuksesta sillä nyt on opiskelua paikka ja tosiaan sosionomi pitäs tästä likasta tulla noin kolmisen vuoden päästä, ihan huippua! Askel lähemmäs sitä työtä mitä oikeasti haluan tehdä.

Mutta kaikille kelle koulupaikka ei auennut, yksi juttu älkää hätäilkö. Itse vietin kaksi välivuotta ja en kumpaakaan vaihtaisi pois. Vaikka huippua on viimein päästä kouluun on nuo kaksi vuotta työkentällä antanut mulle paljon. Löysin sieltä sen oman juttuni, kun ensin paistaa vuotta putkeen patonkia se oma mielenkiintoi muihin juttuihin alkaa löytyä. Jos vietätte väli vuotta nauttikaa siitä täysillä, tehkää töitä, vaikka nekin on kiven alla niin tapelkaa itteni töihin, tai jos työt ei nappaa niin sitten jotain muuta. Välivuodet on huippuja sillä mikään ei sido silloin mihinkään. Voi mennä aikalailla mihin huvittaa, kun vaan järjestää asiat ja tekee haaveiden eteen töitä. Sillä mikään haave ei toteude jos ei ole valmis uhrautumaan ja tekemään töitä sen eteen.

Mutta tämän uutisen jälkeen on aivan huippua lähteä huomenna viikonlopuksi Turkuun ja ruisrockiin missä on nyt vielä yksi syy juhlia kunnolla. Ollaan jo tehty vähän suunnitelmia tyttöjen kanssa ja viikonloppu alkaa kuulostaa niin kivalta, etten malta odottaa, että on huominen ilta ja ollaan Turussa! Mut ensin täytyy vielä painella huominen duunipäivä ja sit voi taas ottaa lomamoden päälle!!!
Ai, että mulla on vaan niin huippu fiilis tällä hetkellä, tiiättekö kun kaikki palaset mun elämässä alkaa vaan pikkuhiljaa osua kohilleen, kauan tuntu että elämä oli ihan hajalla ja levällään ja nyt tuntuu, että mun elämä on taas täysin kasassa. Kaikki on tällä hetkellä paremmin kuin hyvin ja siitä täytyy nauttia, sillä kyllä se alamäkikin joskus vielä tulee, mutta ei ainakaan hetkeen.
Nyt hyvitti öitä, että jaksan herätä huomenna töihin,
ja muuten kyseisten kuvien asukuvat julkaisen perjantaina, joten jos kiinostaa asukokonaisuudessa niin silloin kannattaa täällä kurkkia!

4 kommenttia:

 1. Onnittelut kouluun pääsystä!:) kauniita kuvia♥

  VastaaPoista
 2. Onnittelut opiskelupaikasta ja upea tuo sun kimono! Tällä tytsyllä lähtee kolmas vuosi käyntiin töitä tehden. Jospa ensi vuonna pääsisi opiskelemaan, pitäis vaan alkaa vähitellen jo tietää mitä sitä oikeasti haluaa tehdä. En vieläkään tiijä ja tosiaan kolmas välivuos lähtee käyntiin:D apuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitops paljon<3 No onneksi sulla on töitä niin ei sillä tavalla ole hätä etteikö tekemistä olisi!!:) Mutta tiedän kyllä tunteen ite en vielä ennen tän vuoden tammikuuta tienny minne haluan opiskelmaan, mutta sitten avoimen opiskelun puolella sen tajusin! Eiköhän se löydy se paikka minne haluat opiskelemana ja sit vaan kovasti töitä sen paikan eteen niin eiköhän se vielä aukea!!:)

   Poista