keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

TAKAISIN KUOPIOSSA


Hello!
Nyt on miniloma vietetty ja tänään onkin taas työpäivä. Onneksi mulla on vain 2viikkoa töitä ja sitten alkaakin kauan odotettu kesäloma! Lahdessa kerettiin tehdä paljon ja oli ihan huiput viisi päivää siellä. Otettiin paljon kuvia, tehtiin ruokaa, käytiin elokuvissa, pyöräiltiin ympäriinsä ja paljon kaikkea muuta mukavaa. Yritettiin myös tehdä päivä reissua Helsinkiin ja suomenlinnaan, mutta juuri kun saavuttiin Helsinkiin niin alkoi jäätävä tuuli ja vain hetki meni kun rupesi satamaan vettä. Lähdettiin sitten takaisin kohti Lahtea ja jätettiin suomenlinnan retki kesälomalle odottamaan parempaa säätä.
Tänään tuntui taas niin oudolta istua junassa ja tulla tänne kotiin. Oli niin huippua olla yhdessä, että oma koti ei edes aluksi tuntunut yhtään kodilta. Niin se vaan taitaa olla, että koti on siellä missä sydän on. No onneksi tuo tulee tänne jo viikonloppuna niin sitten viimeistään tää mun minikoti tuntuu taas kodilta.
Katseltiin myös ulkomaan matkaa meidän kesälomalle, mutta siitä en vielä kerro sen enempää ennenkuin matka on varattu, mutta viikonloppuna se varmasti varataan niin sitten voin teillekin kertoa mihin lähetään lomailemaan sitten elokuussa. Ei nämä Suomen helteet nimittäin ole tänä kesänä hirveästi mieltä lämmittänyt niin ihana päästä etelään nauttimaan auringosta ennen koulun alkua!
Mutta minä rupean nyt valmistautumaan töihin,
palaillaan huomenna asukuvien kera, sillä niitä riittä nyt jaettavaksi!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti