maanantai 31. elokuuta 2015

KROATIA DAY TREE


Kolmaspäivä oli tosiaan meidän eka rantsu päivä! Käveltiin rantaa pitkin ensin tarkoituksena mennä ylimmän kuvan hiekkarannalle, mutta niinkuin kuvasta näkee siellä riitti populaa vähän liiankin paljon, joten jatkettiin vielä vähän matkaa ja heti kulman takaa löytyikin rauhallisempi ranta. Oli myös parempi, että mentiin toiselle rannalle sillä haluttiin snorklata ja hiekkarannalla nyt ei mitään näkemistä ole. Mutta tuo hiekkaranta on tosiaan ainut hiekkaranta Splitissä minkä takia se oli todella suosittu ja sieltä löytyi paljon ruokakojua ja muita kojuja. 
Oli kyllä niin kivaa tuo snorklaaminen tuolla ja vielä huipumpaa oli kun pikkuveli lainasi goprokameran meille mukaan. Sillä oli niin kiva leikkiä koko reissun ajan! Aionkin tehdä sellaisen kooste videon mihin kokoajan kaikki gopro videopätki meidän reissulta. Mutta niin noissa Gopro kuvissa musta parhaiten näkyy tuo veden kirkkaus. Noissa kuvissa vesi ei näyttänyt ihan niin kirkkaalta sillä oltiin just menty tuosta samasta kohti uimaan joten se maa pöllysi siinä hieman. Mutta oottakaa vaan kun huomenna julkasen kuvia Hvar saarelta, niissä nägyy sit niin kirkasta vettä<3_<3
Rannalta tosiaan kun sitten jossain vaiheessa lähdettiin käytiin ostamassa laiva liput seuraavalle päivälle, sillä oltiin jo etukäteen suunniteltu, että Hvar saarelle tulee yksi päiväretki tehdä.

Kun oltiin ostettu liput laivalle ja käyty kotona freesautumassa, niin lähdettiinkin taas ihmettelemään noita vanhankaupungin miljoonia pikku kujia. Niitä kujia olisi voinut ihmettellä vaikka joka päivä koko ajan, joka kerta kun luuli käyneen kaikkialla, eksyi vahingossa jollekin upealle pikku kujalle.
Kiertelyn jälkeen etsittiinkin taas ruokapaikka, minkä jälkeen mentiin nukkumaan, jotta oltaisiin virkeänä seuraavana päivänä kun laiva aikaisin lähti kohti Hvar-saarta.


Ja siinä näkyisi vielä mun illan asua. Tuo toppi on jumittunut mun päälle, mutta en voi sille mitään sillä se on juuri sopivan mittainen ja tykkään tuosta etupuolen leikkauksesta. Lomalla ei hirveesti ihmeellistä ollut päällä, joku helppo yläosa ja alaosa sillä iltaisinkin oli vielä niin lämmin, ettei pitkähihaista tarvinnut.

Semmonen oli siis päivä kolme! Ja huomenna sitten vuorossa päivä neljä ja päiväreissu Hvar-saarelle.
Nyt lueskelen pitkästä aikaa blogeja en muista milloin viimeksi olisin blogeja lukenut, joten paljon on ainakin luettavaa mulla. Sitten rupeankin ajoissa nukkumaan sillä huomenna on EKA KOULUPÄIVÄ!! Hihiii!
Mutta nyt adios palataan huomenissa:)

2 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä asukuvien miljöö täydellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi paikka piti kyllä heti hyödyntää vaikka ei kummonen asu ollutkaan!! tuolla ois saanut ihan sikana asukuvia, harmi vaan aina illasta kun pukeutus edes vähän enemmän oli kerennyt jo tulla pimeää:/

      Poista