tiistai 4. elokuuta 2015

SININENKAULUSPAITA

Helou täältä helsingistä!
Loma on tosiaan mulla alkonut täällä Helsingissä hyvin. Vasenpuoli naamasta on edelleen turvonnut ja kipeä mutta en anna sen haitata mun lomaa yhtään! Eilen käppäiltiin ympäri helsinkiä koko päivä. Oli kiva vain kävellä ympäriinsä, sillä en tunne täällä helsingissä mitään paikkoja hyvin, niin koko ajan oppi jotain uutta. Oli myös pakko käydä salkkari kadulla, hhaha jep kunnon turistit:'D. Käytiin myös kaupoilla ja mukaan lähti mulla pari t-paitaa, paita ja alusvaatteita. Illasta tulimme takasin tähän kaverin luo ja katsottiin 21 tapaa pilata avioliitto. Oli muuten hyvä elokuva, suosittelen jos et oo vielä nähnyt!
Tänään täällä Helsingissä on ollut tosi lämmin ilma ja aamupäivän olinkin ottamassa aurinkoa. Tuli niin kesä fiilis, kun katsoi merta joka kimmelti auringossa samalla kun aurinko lämmitti ihoa, niin ihanaa olla lomalla. Tulin äsken takasin käymään tässä kaverilla ja ennen kuin lähen taas käppäilemään ympäriinsä ajattelin tulla teille postailemaan vähän mun lomakuulumisia. Kaverilla on tosiaan tänään töitä niin sillä kerkesin tulla tänne teillekkin päivittelemään.
Kuvituksena vanha asu, mitä en ollut vielä julkaissut!
Mutta nyt syön loppuun ja lähden seikkailemaan ympäri kalliota, moro!

2 kommenttia:

  1. Mustakin on ihana vaan kierrellä ympäri Helsinkiä ja ihastella kaikkia katuja ja putiikkeja<3 Toi asu on niin raikkaan yksinkertainen, me likes 8)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Juu Helsingissä aivan oma tunnelma noiden vanhojen upeiden talojen takia ja muutenkin niin kiva vaan tsippailla ympäriinsä!:)

      Poista