tiistai 22. syyskuuta 2015

NEULEMEKKOA JA HALKIOTA


Helou, mitä kuuluu?
Mulle kuulu hyvää! Aikalailla tekemistä riittä päivissä ja koneella ei ole kerennyt taas ollenkaan istuskella. Tänään meillä oli vähän lyhyempi päivä koulussa, joten ajattelin tulla tänne viimeinkin taas postailemaan kun aikaa on. Viikonloppu meni tosiaan töissä ja sunnuntaina lähdin vielä töiden jälkeen Lahteen. Ja oli muuten jännät paikat meillä ajaessa sillä kolme HIRVEÄ lönkytteli auton edestä tien yli!! Onneksi aikaa kaukaa, niin meikäläinen oli vaan ihan innoisaan kun näki hirven, tosin S varmaan menetti vasemman puolen korvasta kuulon, kun meikäläinen karjuu ja kiljuu ihan täpöllä, että HIRVIÄ HIRVIÄÄÄ :'DD Loppumatkasta ajoikin sitten aika tarkasti sillä sen kokoiseen elukkaan ei kyllä autolla halua törmätä..
Eilen illalla tulin kuitenkin jo junalla takasin Kuopioon, sillä tänä aamuna mulla oli jo 8 meno kouluun.Kerettiin kuitenkin eilen napata mulle asukuvat, joten jotain materiaalia sain tänne blogiinkin. Nämä sateiset syysilmat ei nimittäin ole mitään parasta asukuvien kuvailu ilmoja... 


Itseasiassa näitäkin kuvia ottaessa tihkutti sadetta koko ajan, mutta onneksi oli hattu päässä niin ei pikku sade paljoa haitannut! Oon nyt tehnyt tosihyviä löytöjä alennuksista. Päätin kun opiskelut alkoi, etten vaatteisiin halua enää tuhlata niin paljoa rahaa. joten olenkin ostanut vain alennuksessa olleita tuotteita. Mutta silti oon tehnyt kyllä huippu löytöjä! Kappahlissa en oo varmaan ikinä ennen ostanut mitään, mutta kun näin alennuskyltin, että kaikki yläosat olivat -25% alennuksessa oli mun mentävä sisään ja löysinkin kaksi neuletta, mitä molempia olin jo kauan etsinyt, huippu tuuri siis! Toinen neuleista on näissä kuvissa esiintyvä  neulemekko. Neulemekot on ehdottomasti yksi juttu tänä syksynä ja halkiot myös, ja kun nämä kaksi on yhdistetty niin löytyi ihan täydellinen syysvaate. Oon keksinyt jo  viisi asukokonaisuutta tän mekon ympärille, sillä nuo halkiot, antavat mekolle huomattavasti enemmän tapoja pukea, kuin tavallisella mekolla. Nykyään pyrin ostamaan vaatteita mitä voi helposti yhdistellä eriasuihin ja näin ollen niille myös tulee paljon käyttöä sekä simppeleitä, ettei niihin kyllästy heti sesongin loputtua. Olen siis nyt jo pahoillani, mutta mekko tulee varmasti näkymään täällä blogissa paljon. Myös kuvien laukku on bongattu alennusmyynneistä H&M:ltä. Hapsut on jo pitkään miellyttänyt omaa silmää, joten tää minihapsulaukku on juuri täydellinen juju asuun kuin asuun.
Tässä asussa kyllä viihdyin tosihyvin ja tämä asu varmasti pääsee vielä uudestaan päälle. Vielä kun olisi ylipolven saappaat niin yhdistäisin heti ne tän neulemekon kanssa!!
Ja joo hattu on taas päässä, mutta en voi sille mitään kun musta se sopii niin hyvin aina asuihin:'D


Mites siellä, mitä tykkäätte uusista ostoksista ja asusta?
Ootteko te tehneet jo paljon hankitoja syksyä varten, jos niin mitä?
Entä mikä on teijän lemppari tän syksyn trendeistä?

10 kommenttia:

 1. Ihan tosi kiva asu taas kerran! :)

  VastaaPoista
 2. no vau, nii rokki mut naisellinen asu! upee toi halkio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3=)) Juu kiva juju nuo sivu halkiot:)

   Poista
 3. Tosi kiva kokonaisuus! Mäkin haaveilen neulemekosta nyt syksylle :) ja hapsut iskee myös tänne, joten laukku aivan täydellinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Neulemekko on kyllä niin kätsy ja helppo vaate syksylle ja eikö oookki!!:)

   Poista
 4. Tosi ihana tuo neulemekko! Tuon mallisia sekä semmosia tiukempia neulemekkoja oon etsinyt mutta mitään ei ole vielä tullut vastaan. Toivottavasti löytyisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos=)) Joo, toivottavasti löydät, on nimittäin sen verran kätsy vaate näin syksyllä!!=))

   Poista
 5. Vautsit mikä asu! Ja tuo mekko, pelkkää rakkautta!<3 Voisin hyvin kuvitella tämän kokonaisuuden omaan kaappiini ;)

  VastaaPoista