torstai 22. lokakuuta 2015

HEI HEI MITÄ KUULUU


Heii!!
Flunssa alkaa pikkuhiljaa olemaan onneksi paremmin toivotaan, että tämä flunssa olisi tällä selätetty.
Mitäs muuta mulle kuuluu, no viikko meni taas nopeasti harjoittelupaikassa, pikkuhiljaa kaikkeen on alkanut tottua ja työ alkaa pikkuhiljaa ruveta sujumaan kun alku kankeudesta on pikkuhiljaa päästy. Onneks tämä harjoittelu on 10viikkoa niin kerkee hyvin sopeutua työpaikkaan vaikka alussa olisikin vähän hukassa. Tänään menin töiden jälkeen käymään vanhemilla ja sisko sattui samaan aikaan tulemaan poikiensa kanssa ja olikin niin ikävä jo niitä poikia<3 Huippua oli kuulla ekaa kertaa kun kummipoika oli oppinut puhumaan ja huuteli mun nimeä, nuo pojat on kyllä niin tärkeitä ja rakkaita ja saa joka kerta hymynhuulille<3


Huomenna ois taas perjantai, mutta mulle se ei hirveesti mitään tarkoita sillä oon viikonlopun töissä. S kuitenkin tulee onneksi tänne viikonlopuksi, joten varmasti jotain mukavaa keretään silti tehdä!
Oltiin jo menossa katsomaan uusinta bondia elokuviin kunnes semmonen pikkunen fakta huomattiin, että se tulee elokuviin vasta ensviikolla, hups:'D Ihmettelin, kun en löytänyt sitä elokuvalistasta, mutta sitten onneksi löyty syy miksi sitä ei löydy, kun se ei vielä elokuvissa pyöri:'D
Mutta on muitakin hyviä leffoja menossa joten jospa mennään kattomaan vaan jotain muuta, tai sitte keksitään muuta tekemistä!


Nämä kuvat on viimeviikolta, kun olin vielä Lahessa! Harmittaa kun ne säät meni ohi milloin tuota takkia pystyi käyttämään sillä se on mun yks lemppari takki. Tykkään noista yksityiskohdista kun hihat on erikangasta kuin tuo muu takkia osa. Vaikka aika vahvat high school- futisjengitakki vibat onkin:'D Roosa nauhankin nappasin kaupasta mukaan:)
mutta aivot hakkaa tyhjää taas kerran joten palaillaan,
tsao!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia saaruli<3 Kiva kuulla että oot saanu flunssan taltutettua!! :) Mäkin aion mennä leffaan kattomaan sen Bondin ja tosissaan vasta sit kun se pyörii sielä ;) hahhaah<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Emilia<3 Juu onneksi alkaa tosiaan olla paranevaan päin, nyt vähän äänivielä paineessa mutta muuten on jo terve olo!! Haha, noni toivotaan, että se on hyvä!:)

   Poista
 2. Iiihania kuvia :) Uuden työn/harjottelun alottaminen on niin jännää! Parasta on se kun huomaa että tekee suurimman osan jo ihan itsenäisesti :) tsemppiä!

  Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon=)) Joo niinpä sitten tulee niitä onnistumisen tunteita niin ihan huippua on sitten kun huomaa oman kehityksensä!

   Poista
 3. kivoja kuvia jälleen! :) tsemppiä harjotteluun! <3

  VastaaPoista