keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Hyvää syntymäpäivää blogi, tänään yks wee!


Se ois tänään tän blogit ekat synttärit! Yks vuosi bloggaamista on nyt takana. Toki mulla aiemmin ollut muita blogeja, mutta tänään on Saara W. blogin ekat synttärit. Hui kun aika menee nopeasti. Vuos sitten elämä oli niin eri tilanteessa kuin nyt, kun halusin aloittaa uudelleen sen mitä olin ennen tykännyt tehdä ja niinpä perustin tämän blogin. Ja onneksi uskalsinkin perustaa, sillä onhan tästä tullu mulle ihan huippu juttu!! Haluan myös jo tässä vaiheessa kiittää kaikkia teitä lukijoita jotka ootte tänne tienne löytäneet ja toivottavasti jatkossakin pysytte mukana. Kiitos myös aina kommenteista sillä ne aina piristävät kovasti päivääni:)


Tällä kertaa ei tullut mitään erityistä synttäri postausta, mutta jospa mä jotain kivaa tänne keksisin lähiaikoina:)
Nyt on kuvina ihan vaan asua lauantailta, kun päällä oli hyvin perussettiä, v-kaulaaukkoinen neule, mustat farkut ja nilkkurit. Omatekemä huivi ja huulipuna toi taas asuun vähän väriä.


Mutta ei sen kummenpaa tähän väliin, nyt ajattelin lähteä tsekkaamaan minkälainen kuntosali täältä lahdesta löytyy, ja sitä ennen ajattelin nopeasti poiketa kirpputorilla, sillä ne ovat samalla suunnalla. Ulkona on aivan ihana aurinkoinen ilma, joten en tuhlaa yhtään aikaa enempää sisällä kököttämiseen,
moro!

10 kommenttia:

 1. Oi onnittelut blogille! :) ja hei ihanan simppeli asu ♥

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava asu Saara! ♥ Onnea blogille;)

  VastaaPoista
 3. Onnea blogille! :) Tykkään paljon tuosta asusta, ja tuo omatekemä huivisi - VAU ♥

  VastaaPoista
 4. Onnea blogille! ♥ jatka samaan malliin! oon vähäsen kade tosta huivista! ihan täydellisen värinen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Hih, joo sen takia sen silloin aikanaan tein kun en löytänyt mistään tuon väristä huivia niin päätimpä sitten itse tekaista!:)

   Poista
 5. Paljon onnea blogillesi. Jatka samaan malliin. :)

  VastaaPoista