torstai 15. lokakuuta 2015

LEHTIEN KESKELLÄ


Helou!
Täällä yksi lomalainen vaan huutelee. Mun loma on alkanut oikein kivasti. Tiistaina tulin tosiaan tänne Lahteen. Eilen aloitin aamun pitkästä aikaa rauhassa heräillen ja rauhassa aamupalaa syöden. Oli niin ihana kun ei ollut kiire mihinkään. Aamupalan jälkeen lähdinkin kuntosalille. Alkuun olin ihan pihalla siellä kun ei tiennyt missä oli mikin laite, mutta ihan kivan treenin sain siltikin tehtyä. Tänäänkin ajattelin lähteä salille, jotta viimein saisin sen osaksi ruutineja uudestaan. 
Kyllä se liikuntaa vaan lisää niin paljon hyvää oloa ja jaksamista!
Käytiin myös eilen ottamassa kuvia, joista nyt julkaisin eka nämä lehtikasa kuvat. Pakko hyödyntää kaikki kohdat missä on syksy fiilistä, ennen kuin pimeys tulee ja sitten kuvien ottaminen taas vaikeutuu.
Illasta mentiin katsomaan vielä Pelicans-Kärpät peli ja oli kyllä mielenkiintoinen peli katsoa, vaikka en kummankaan joukkueen fani ole, mutta silti sitä vaan sisäisti toisen joukkueen kannustamisen ja loppu ajasta muakin jännitti ihan todella miten peli päättyy.


Tänään ois tiedossa vielä leffa iltaa ja huomenna sitten Helsinkiin!! Jee oon niin innoissani haloo helsingin keikasta ja muutenkin kunnon rentoutumis viikonlopusta. Hotellin sängyssä vaan nukkuu niin hyvin ja hotellin aamupalaa odotan varmaan keikan jälkeen toiseksi eniten :'D
Ja onhan se aika kiva viettää kokonainen viikonloppu S:än kanssa yhdessä ilman, että kumpikaan on töissä. En ees muista millon oltas oltu yhdessä kokonaista päivää ilman, että joko minä menen jossain vaiheessa töihin tai nyt kun oon viikolla täällä niin S on päivät töissä. 
Kaikin puolin siis en malta millään odottaa huomista ja viikonloppua!


Mutta nyt taidan katsoa pari jaksoa jotain sarjaa ja sen jälkeen suuntaan salille,
palaillaan vielä huomenna tai viimeistään lauantaina, jos saan kirjoitettu ajoitetun postauksen viikonlopulle!
Moro!

Mites ootteko tekin fiilistelly syksyn lehtiä ja väri maailmaa niinkuin minä?
Mites teidän viikonloppua meneekö töissä vai onko jotain kivoja suunnitelmia?

8 kommenttia:

 1. e i k ä ♥ miten ihania kuvia! ja musta on aina niin super kun hymyilet/naurat kuvissa! :) niin nätti hymy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei kiitos paljon<3 Se on kun en osaa oikein muita ilmeitä kameran eessä kuin hymyillä!:'D

   Poista
 2. oi Saaraa, niin ihania kuvia !! multa jäi syksyn ruskakuvat aivan ottamatta, täälä ei ollu jotenki edes kunnon ruskaa, lehet vaan katos jonnekki..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 joo siis musta kaikialla ne lehdet on maassa ja ne on ihan tollasia ruskeita jo:D Missä kaikki keltaset ja punaset puut on?!

   Poista
 3. Oooh Saara mahtavia kuvia<3 Mua harmittaa kun en tällä tyylillä ole tänä vuonna päässyt kuvailemaan, viime vuonna sama juttu..:/ Minulla ja vakiokuvaajallani kun ei tahdo nykyään enää osua ajat yksiin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 No hitsi ainakin vielä on onneks lehti' maassa ja puissa, niin jospa kerkeisit vielä kuvaamaan!!=)

   Poista