perjantai 30. lokakuuta 2015

LEHTIEN KESKELLÄ


Hello ja oikein hyvää viikonloppua just sulle!
Viikko meni taas hujauksessa ohi, mutta kyllä sen tuntee väsymyksenä, että on taas painettu 14pv putkeen töitä, vielä ois jälellä 7pv töitä ja sitte mulla on viimein vapaata paripäivää. Tämän väsymyksen takia mun tän viikonpostauksissa ei oo tekstiä ollutkaan, sillä oon ollut niin väsynyt, etten ole saanut edes moi, kirjoitettua.

Tänään meillä oli koulussa halloween juhla ja oli huippua nähdä miten innoissaan lapset olivat pukeutuneet erilaisiin asuihin. On myös jännä huomata miten vuosi vuodelta, halloween on isompi juhla, sillä kun olin pieni niin musta se ei ollut todellaakaan näin suuressa mittakaavaassa. Varsinkaa kukaan ei trick or treat kierroksilla käynyt, kun nyt monet lapset kertoivat koulussa menevänsä kiertämään karkki vai kepponen tyylillä. Kuitenkin minusta lapsille ei koskaan voi olla liikaa tälläisiä juhlia, että saa pukeutua ja muuta, joten ihan hauska ja erilainen päivä taas harjoittelussa. Harjottelusta onkin nyt puolet ohi ja enää puolet olisi jäljellä, aika menee kyllä hullun nopeesti, en voi ymmärtää, että sunnuntaina on jo marraskuu?!!? Eikö vasta ollu uusvuos, mutta kohta onkin jo uusi uusvuos.. Huh ei millää meinaa pysyä tässä ajan mukana.

Tämä viikonloppu menee tosiaan töissä, tosin lauantaina on myös kaverin synttärit jossa käydään pyörähtämässä mutta muuten ei oo sen kummosempi suunnitelmia, rentoutua täysin niinä aikoina kun ei ole töissä.
h
'Mutta viettäkää te huippu viikonloppu <3

11 kommenttia:

 1. mäkin oon miettinyt tota että miten halloween on tullut suomessa suositummaksi vuosi vuodelta!! ei se vielä muutamia vuosia sitten munkaan mielestä ollut näin iso juttu mitä nyt! mutta superkiva kun ihmiset on niin innostuneita siitä! :) ♥upeatihanat kuvat jälleen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikiitos<3 Niinpä!! -ja mustakin vaan kiva, juhlia ei kuitenkaan voi koskaan olla liikaa!!

   Poista
 2. Hui, sullahan on kunno työputki käynnissä siellä! Tsemppiä kovasti<3 Ja hei, mietin ite juurikin samaa. ÄSKENHÄN se vuosi vaihtui ja kohta se on taas.Ihan hullua oikeasti miten tää aika kiitää eteenpäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiitos, sitä tsemppiä varmasti tarvitaan..! Joo en vieläkään tajua, että nyt on marraskuu!!:'D

   Poista
 3. Todella kauniita kuvia! ♥ Niin syksyinen tunnelma. Täällä meillä päin ei ole enää tietoakaan ruskan värisistä lehdistä. On niin kovin harmaata ja pimeää. Lumisempia aikoja odotellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!=) Joo täälläki meni se ruska tai lehdet ovat hävinneet nyt vaan odotetaan sitä lunta!!=)

   Poista
 4. eikä miten ihanii kuvii ja maailman söpöin toi sun pörröpaita! hyvin muuten sopii sulle tollanen tummempi puna :)

  VastaaPoista