torstai 8. lokakuuta 2015

Mitä mulla on ollut päällä lokakuussa vuonna 2012, 2013, 2014 ja 2015!

Oon monissa blogeissa nähnyt näitä postauksia mihin on koottu monelta vuodelta asuja. Joten ajattelin nyt itsekkin tehdä tän. Joten tässä olisi asukuvia 2012 vuodesta tähän päivään lokakuulta!


     20122013


2014


2015


Sellasta! Ihan hirmuisia muutoksia ei oikeesta oo ehkä tapahtunut, ennen tungin vaan vähän liikaa kaikkea aina asuihin, mutta kyllä se tuolloin 2012, on pikkuhiljaa alkanut se oma tyyli muotoutua. Toki tyylimuuttu aina ajan myötä, mutta nyt musta tuntuu, että oon aika hyvin löytänyt sen oman jutun, esim. huti ostoksia en oo tänä vuonna tainnut tehdä ollenkaan. Ja yksi kiva juttu on huomata, että esim. nahkashotsit, tuo omatekemä huivi ovat pysyneet jo 4syksyä mun lemppareina, sellasia ostoksia haluan nytkin tehdä, vaatteita jotka löydän aina vuosi vuoden jälkeen uudelleen! Ainut mikä on vuosien varrella paljonkin muuttunut on mun hiukset! On blondia, punasta, kuparia, ruskeeta, liukuväri, kaikkea löytyy.
Mutta mites ootteko te tehnyt tälläisiä postauksia, jos ootte niin linkittäkää ihmeessä, musta näitä aina ihan mukava katsella:)

12 kommenttia:

 1. Itse pukeutumisessa itse en ainakaan suurempaa muutosta huomannut, mutta itse kuvissa taas on todella suuri muutos! Ihan hurjasti oot kehittynyt kuvien kanssa, ei sillä että aikasemmissa olisi jotain vikaa, mutta kyllä nuo uudet on vain niin upeaa katseltavaa! <3
  Ja itse tyyli iskee ainakin muhun niin paljon, että tallennan itseni lukijaksi jotta löydän tänne tieni jatkossakin! (-:

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei kiitos paljon<3 Joo ei sitä paljon alkuaina välittänyt kuha joku vähä sinnepäin otti aina kuvia, nyt toki parempi kamerakin ja tulee vähän enemmän mietittyä:)

   Poista
 2. Eiii vitsi miten hauska postaus! Huomasi niin selkeästi miten tyyli on muuttunut ja miten kuvat on parantuneet huimasti! :) Kaunis sinä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Kiva kuulla, että oli kiva lukea tätä postausta!:)

   Poista
 3. Sulla on tosi hyvin muuttunut tyyli koko ajan parempaan päin. Jotenkin yhdistelet ehkä paremmin asusteita ja vaatteita toistensa kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) joo ennen tykkäsin tunkea aina vähän liikaa kaikkea asuihin, nyt se onkin alkanut sitten se oma juttu selkeytyä:)

   Poista
 4. Olipa kiva postaus, ja huomaa kyllä miten ulkonäkö ja tyyli voi muuttua parissakin vuodessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiva kuulla, että oli kiva postaus!=) Joo ei sitä edes tajua aina ennenkuin kuvia katsoo!

   Poista
 5. Tosi kiva postaus, ihana oli seurata sun tyyliä koko ajalta! :) voi vitsit jotkut asut noista on aivan ihania ja tykkään sun tyylistä tosi paljon! Näistä muuten huomaa, että viihdyt tosi hyvin värikkäämmässäkin asussa mikä on ihanaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiva kuulla!<3 jnoo kyllähän sitä viihtyy aina vaan ehkä nykyään tuntuu helpommalta lähteä värittömänä:D vaikka kivalle ne värit näyttää!!

   Poista
 6. Vitsi että mää tykkään ihan hirveesti sun tyylistä! Ja saara sää oot kaunis mimmi<3

  VastaaPoista