maanantai 30. marraskuuta 2015

FARKKUPAITAA JA REVITTYÄ FARKKUA


Helou!
Viikonloppu tuli ja meni ja taas paluu arkeen on koittanut. Viikonloppu meni tosiaan mulla Lahessa, mistä kotiuduin eilen kotiin. Viikonloppu meni tosimukavasti ja pääsin mukavasti hetkeksi pois kaikesta arjen stressistä, tosin nyt se kaikki tekeminen odottaa täällä kotona.. Mutta nyt kun jaksaa 3viikkoa hoitaa kouluhommia niin sitten alkaa joululoma koulusta, joten sitten viimeistään voi taas hengittää. Kirjotin tänään mm. to do listan, hommista mitkä pitää hoitaa ennen uutta vuotta ja, no tekemistä kyllä riittää!

*Farkkupaita/Defshop(saatu), Farkut/Bikbik, *Kengät/ Defshop(saatu)

Kuitenkin Lahdessa saatiin kuvattu muutamat asukuvat. Onneksi, sillä  sää ei todella ollut meidän puolella. Näitäkin kuvia ottaessa satoi vettä, mutta onneksi nämä silti onnistui musta ihan kivasti. Päälle päätyi uusi farkkupaita sekä uudet kengät. Tummafarkkupaita on jo pitkään ollut ostoslistalla, joten nyt sen viimein sain. Tämä paita tulee varmasti päätymään vielä useaan kertaa päälle. Myös uudet kengät tulevat varmasti päätymään usean kertaa jalkaan. Nuo mustat vaan sopii tällä hetkellä niin hyvin mun vaatekaapin kanssa, että nuo mustat saattavat syrjäyttää hetkeksi ne mun samanlaiset, mutta ruskeat kengät! Tämä asuhan on niin arkipukeutumista, mihin kivasti tuo vähän lisää revityt farkut sekä huulipuna. Tälläiset aina varmat asut ovatkin mun vaatekaapin perusta. Myös kello oli pieni yksityiskohta asussa. Kello on muuten paremmalta puoliskolta, kun hänellä ei sillä enää ole käyttö, niin totesin, että minulla kyllä on, sillä kello on täydellinen lisä arkiasuihin.Pakko kyllä tässä välissä kiittää tuota parempaa puoliskoa kun jaksaa aina mua kuvata. Tosiaan näitäkin kuvia ottaessa tuuli ja satoi vettä ja silti toinen marisematta otti niin paljon kuvia kuin tarvitsi. Ja vielä itse otti details kuvia ja vaihtelia suuntaa mistä kuvata, mun ei tarvitsekkaan enää kuin seistä kameran edessä kun toinen osaa jo hoitaa kuvaamisen kokonaan.


Mutta nyt yritän saada edes jonkin kohdan pois to do-listalta, joten palaillaan,
huippua viikko teille kaikkille ja tsemppiä kaikkiin kiireisiin hommiin ennen joulua!<3

8 kommenttia:

 1. Ihanan simppeli look! Kivaa viikkoa sinullekin ♥

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva ja rento asukokonaisuus! <3

  VastaaPoista
 3. Rento ja yksinkertainen, tykkään! :) Noi kengännauhat tuo mukavasti pirteyttä mustaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Juu eka mietin että vaihtaisin mustat nauhat mutta kun katoin näitä kuvia niin mietin että noi voiski olla vaan kiva piriste nuo eriväiset nauhat!

   Poista