perjantai 6. marraskuuta 2015

#TB Vuosien 2011-2014 marraskuun asut

Koska viimeksi mulla oli hauskaa kun uppouduin mun kansioiden syövereihein, niin päätin tehdä sen uudestaan ja oivoi, tää matsku on paljo pahempaa ku viimeksi:'D Löysin myös kuvia jo alkaen 2011, joten mennään jopa 4vuotta ajassa taakse päin, herrajestas miten vanha olo tuli näitä katsellessa, että jostain kuvista on jo 4vuotta ja silti muistaa noita kuvaushetkiä hyvin!
Mutta nyt, oivoi, aloitetaan vuodesta;

2011

Noniin 2011, aika monet asut vois toimiakin, jos ne ois yhdistetty erilailla eikä tungettu kaikkea yhtä aikaa päälle.. Ja hei mites noi asukuvat sotkusessa lastenhuoneessa tai salamalla keittiön seinää  vastem?! Toisaalta musta hauskaa miten sitä ei yhtään miettinyt miten ja missä kuvat otti, kuhan ne kuvat vaan otettiin:'D

Sitten seuraavaan vuoteen eli;

2012

Siis ei jestas meinasin olla laittamatta tota kuvaa ollenkaan missä istun tosihienosti lipaston päällä..... Mulla on luultavasti ollu joku tosihieno idea, mutta toteutus ei oo kyllä nyt yhtään onnistunut, kuva vaikuttaa lähinnä todella huonolta yritykseltä näyttää seksikkäältä, vaikka se ei todella ooo ollu mun oikee tarkotus!!:'D Näissäkin kuvissa huippuu on myös nuo talon seinää vasten otetut kuvat, muistan miten aina heitin jonkun rojun vaan pois, että mahduin sitä seinää vasten seisomaan:'D Tosi hienoja astelmia luo nuo pyörät ja muut rojut jalkojen juuressa:'D

Ja sitten vuosi:

2013
Tuo vihreätakki yhdistettynä pitsineulemekkoon, vois päästä jopa uudestaankin päälle!! Huomaa miten on jo ruvettu vähän miettimään missä kuvia otetaan ja sen takia niitä on huomattavasti vähemmän, koska marraskuut on niin pimeitä, niin kuvien otto on ollut lähes mahdotontaä!

Ja sitten viime marraskuussa päällä oli;

2014

Olin kyl pettyny näihi viime marraskuun kuviin:'D Onneks nämä 4alinta kuvaa oli ees ihan jees. Mutta huomaa, että on pimeetä ja se näkyy sit kuvienkin laadussa. nyt päälle voisin laittaa nämä alimmat asut sekä farkkupaita ja hame ja valkeaneule, kauluspaita ja hattu! Ihan no no on toi ihme sekametelisoppa missä on toi hame, pitkäneule, vaaleansininen toppia ja äää ihan liikaa kaikkee ja ei toimi.

Vaikka viime marraskuu ei näköjään onnistunut niin oon kyllä nyt viimesen vuoden aikana löytänyt sen oman tyylini ja hutiostoksia ei tulee enää tehtyä ja oon ehkä viimein ymmärtänyt, että ainakin omassa tyylissä. vähemmän on parempin ja sellaiset asut missä on aika simppelisti yhdistelty vaatteet on niitä omia turvavaatteita ja missä tuntee olonsa aina kotoisaksi. Mutta katsottaan sitten marraskuun lopussa, mitä tänä vuonna mun päälle on löytynyt!

Mutta nyt toivotan teille oikein hyvät viikonloput ja hei jos ootte tehty tälläisiä postauksia niin linkatkaa niitä näitä on musta kiva lukea ja katsella !:)

8 kommenttia:

 1. Niin sulosia kuvia susta <3 Ärsyttää kun nyt olis vielä hyvät kelit ottaa asukuvia niin kuvaaja on töissä kaikki valoisat ajat :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 juu itelläni vähä sama ongelma, tai ite oon sitte valosan aikaan töissä aina jompikumpi:/

   Poista
 2. Voiii miten ihana katsella vanhempia kuvia sinusta ja huomata kehitys<3 Hyvää viikonloppua myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Upeeta oli kattoo näitä vanhoja kuvia. Hauskoja:') Tulee kyllä omienkin kohdalla se että eiiikä, sisällä otetut ym ym salamat, ihan järkkyä katsottavaa:D Huomaa kyllä että oot kehittynyt niin kuvissa kuin tyylissä. Ja hauskaa oli katsella miten sun hiusväri ja hiustyyli vaihteli:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon=)) Juu se on jännä miten sitä ei yhtään ennen miettiny, että mikä kuvan lopputulos on:'D

   Poista
 4. Tosi kiva tämä postaus ja oli hauska katella sun muuttunutta tyyliä ! :) tosi kivoja asuja ollut kyllä sulla aina ♡

  VastaaPoista