keskiviikko 25. marraskuuta 2015

VIIKONLOPPUNA


Perjantaina laitoin kunnolla ruokaa mulle ja S:lle sillä S:llä oli synttärit sunnuntaina. Olin kuitenkin lauantaina yö vuorossa ja sunnuntaina töissä joten synttäreitä juhlittiin perjantaina. Laitoin ruokaa, hain vähän viiniä ja sitten me nautiskeltiin vain ihan kaikessa rauhassa. Myöhemmin päätettiin vielä lähteä katsomaan Ilonaan Sannia, mikä oli kyllä huippujuttu sillä musta on viime kesäisen sannin keikan jälkeen alkanut kuoriutua kunnon Sanni fani!


Lauantaina sitten käytiin vähän ulkona käppäilemässä sekä kaupoilla ja ihasteltiin valkeaa maata!
Illasta katsoimme vielä elokuvaa ja kävimme katsomassa torilla joulukauden avajaiset.


Torilla oli todella paljon porukkaa ja olihan siellä itse joulupukkin paikalla! Me odotimme tietenkin eniten ilotulitusta, mihin oli kyllä tänä vuonna panostettu! Todella upeita rakettaja ja uusi paikka mistä raketit nyt ammuttiin oli huomattavasti parempi sillä nyt ne näkyivät kunnolla.


Jee onnistuin jopa saamaan muutaman onnistuneen kuvan noista ilotulituksista!! Pakko kyllä hehkuttaa sillä tänä vuonna tuohon oli selvästi panostettu ja se vaan oli niin hieno. Tuli jotenkin hirmu hyvä fiilis kun siinä ihasteli raketteja paremman puoliskon vieressä<3Ja koska sunnuntai oli tosiaan S:än oikea syntymäpäivä, piti mun sillekkin päivälle keksiä jotain. Niinpä kömmin pois sängystä vielä kun toinen nukkui sikeästi ja paistoin meille aamupalaksi lettuja kera jäätelön! Nam oli niin herkullista ja parasta oli nähdä toisen ilme kun tajusi, että olin yllätykseksi paistanut lettuja<3
Sen jälkeen käytiin vielä vähän kaupungissa pyörähtämässä ja ottamassa kuvat, ennen kuin minä suuntasin töihin ja S takaisin Lahteen.
Kertakaikkiaan ihan mahtava viikonloppu siis takana!

Mites teidän viikonloppu meni?
Olitteko te jossain joulukauden avajaisissa?

6 kommenttia: