maanantai 21. joulukuuta 2015

JOULU FIILISTÄ PIKKU PIETARIN TORIKUJALTA


Hui, tällä viikolla se jo on joulu nimittäin!! Itselläni koko syksy ja itseasiassa tämä vuosi on ollut niin paljon täynnä tekemistä, että aika on mennyt ihan hirmusen nopeeta. Ei millään voisi uskoa, että joulu on jo 3päivän päästä. Onneksi kortit on tehty ja melkein kaikki lahjat paketoitu. Tänään käyn vielä ostamassa viimeisetkin lahjat. Tällä hetkellä olen Lahessa, sillä ajeltiin paremman puoliskon kanssa tänne eilen. Huomenna lähden sitten jo takaisin kotiin, sillä mulla on vielä työvuoroja ennen joulua ja itse asiassa vielä joulunakin. Mutta se ei minua haittaa sillä se on lyhyt vuoro, minkä jälkeen voin rauhoittua sitten hieman pidemmäksi aikaa täysin loma modeen!


Käytiin tosiaan tuossa jokunen viikonloppua sitten pyörähtämässä vähän Pikku Pietarin torikujalla täällä Kuopiossa. Vähän tälleen jäljessä näyttelen S:lle näitä Kuopion pieniä nähtävyyksiä, mutta tärkeintä että näkee! Torikujalla oli tosiaan vaikak mitä ihanaa pientä ja jouluista. Kierreltiin pieniä putiikkeja ja minä räpsin vähän fiilistely kuvia tännekkin. Kun oltiin hetki kierrelty niin mentiin vielä kahvilaan juomaan glökit ja syömään joulutortut. Tuolla kyllä sai heti imettyä itseensä sitä hieman kadoksissa ollutta joulufiilistä, joten toivottavasti se kujan fiilis edes vähän välittyy näistä kuvista!
Kävikö joku muu teistä kuopiolaisista Pikku Pietarin torikujalla nyt joulun alla?
Mua vähän harmittaa kun julkaisin tämän postauksen vasta nyt sillä ilmeisesti torikuja ei ole enää tätä viikkoa auki... Mulla itselläni jäi yhdet korvikset mieleen, joten täytyy yrittää metsästää mistä muualta niitä voisi saada!


Mutta nytpä lueskelen hieman blogeja, meikkailen ja sitten suuntaan kaupoille, oikein mukava ja rentopäivä siis tulossa!:)

Oikein mukavaa joulun alusviikkoa teille kaikille ja toivasti siellä kellään ei oo mikään hullu stressi joulun takia päällä, nyt nimittäin kuuluu vaan ottaa rennosti, jos mahdollista!

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana tuommonen kuja täynnä pikkusia putiikkeja<3 Joulutortut ja glögi on kyllä paras osa joulua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo kuja on kyllä niin symppis! Jep todellikin<3!

   Poista
 2. Pikku Pietarin torikuja on kyllä niin symppis paikka. En siellä kyllä koskaan olekaan jouluaikaan käynyt, kesällä vain. Itseasiassa en tiennyt sen edes olevan auki myös talvella :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on!:) Juu se tosiaan aina ennen joulua aukeaa vähäksi aikaa ja sitten taas sulkee ovensa kunnes kesällä aukeaa!!

   Poista
 3. oii ihanan jotenki maalaismainen tunnelma tuolla joulukadulla!! aivan ihania kuvia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä kyllä meni kuin ajassa taaksepäin:) Kiitos<3

   Poista