maanantai 28. joulukuuta 2015

JOULU TULI, JOULU MENI


Noniin nyt on joulun pyhät vietelty ja kohta vuosikin jo vaihtuu! Mä pidin joulun ajan lomaa myös koneesta ja kamerasta, tai otin kuvia, mutta ne on enemmänkin perheen muistoja, kuin kuvia tänne blogiin.

Joulu alkoi minulla tosiaan töissä ja työvuoron jälkeen menin kotiin vaihtamaan vaatteet ja sitten perhe tulikin hakemaan ja suunnattiin mummolaan. Meillä on aina samat jutut jouluna, aamupäivällä mennään mummolaan riisipuurolle, ollaan siellä hetki minkä jälkeen tultiin kotiin laittamaan ruokia. Illasta sitten saapui itse joulupukkikin paikalle ja oltiin ilmeisesti kaikki oltu tosi kiltteinä tämä vuosi, kun lahjoja riitti ihan kunnolla kaikille. Itse sain kaiken mitä toivon ja vähän enemmänkin, en kuitenkaan tee erikseen mitään lahjapostausta tälläkertää. Paketeista paljastui astioita, lakanat, käsineet, yöpuku, villasukat, suklaata ja vaikka mitä muuta. Joulupukin lähdettyä siirryttiin keittiöön jouluruualle, ja huhu miten tuli taas mässättyä, mutta ei voi mittään ku oli nii hyvvää ruokaa! Jouluna pikku mässäily on ehkä enemmän kuin sallittua. Sen jälkeen vain hengailtiin koko perheen voimin ja illasta S tuli Kuopioon<3 S:ltä sain lahjaksi mm. Panama Jackin kengät, mitä olin katsonut jo pitkään, mutta raha tilanne ei ollut antanut periksi niitä ostaa, ne siis tuli todella tarpeeseen. Sain samulilta myös uuden muumimukin ja lautasen sekä sisätohvelit. Seuraavana aamuna nukuttiin pitkään  ja myöhemmin mentiin vielä mun vanhempien luo syömään ja pelailemaan lautapelejä. Tapanin päivänä taas oli myös ruokailu mun vanhempien luona, sillä juhlittiin molempien isovanhempien hääpäivää sekä äidin ja isän kihlajaispäivää. Illasta sitten suunnattiin ystävien kanssa Kuopion yöhön ja tapsan tansseihin! Tosin ei oltu kuin vähä yli puolen yön kun tultiin jo kotiin nukkumaan.

Joulun pyhät meni täällä siis oikein mukavasti, syöden, perheen kanssa yhdessä ollen ja rentoutuen. Tästä on hyvä jatkaa vuoden viimeisiin päiviin ja kohti uutta vuotta! Uudeksi vuodeksi menenkin taas Lahteen, mutta suurempia suunnitelmia ei vielä ole, rentoa illanviettoa vain ja toivottavasti räjäytetään muutama raketti!
Mutta palataan huomenna asukuva koosteella ja muistellaan vähän mennyttä vuotta, nyt pitää mennä sillä ystävät tulevat tänne mun luo!
Heippa!

2 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen joulu <3 Ja joulu nimenomaan ja tuli meni..Meni vähän yllättävänkin nopeaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SItä se olikin<3 joo en voi ymmärtää!:'D

      Poista