keskiviikko 2. joulukuuta 2015

KUN ULKONA OLI VIELÄ VÄRILOISTO


Hups, mulla oli jäänyt luonnoksii muutamat kuvat ajalta, kun ulkona oli muutakin väri kuin harmaata, joten heitetään nämä kuvat nyt tähän väliin niin päästään sitten toivottavasti pikkuhiljaa siirtymään talvisimpiin kuviin! Ainakin nämä kuvat tuo kivasti väriä, verratuna tuolla ulkona harmaudessa otettuihin kuviin.
Tosin ainakin tänään täällä on satanut vähän lunta, joten toivon kovin, että ilmat nyt kylmenesivät ja saataisiin talvi tänne Kuopioonkin! Haluaa päästä jo rinteeseen ja muutenkin kuvailemaan talvisia kuvia! Mun on myös jotenkin tosivaikea päästä joulufiilikseen ilman lunta.. Tai sisällä oon ihan joulu on kohta, mutta kun astuu ovesta ulos se fiilis kyllä unohtuu heti.. Mutta huomenna käyn ostamassa  joulukalenterin, tälleen hienosti paripäivää myöhässä, jospa se tois vähän joulufiilistä!


Nyt en kuitenkaan ehdi höpötellä enempää sillä mulla on koulutehtäviä, mitkä pitäs saada eteenpäin tämän illan aikana! Voin kertoo, että hommaa kyllä riittää koulun kanssa todella paljon, ennen kuin kolmen viikonpäästä pääsee lomalle, mutta ei auta kuin yrittää jaksaa joka ilta vähän painaa tehtäviä, jottei tarvitse sitten palautuspäivänä tukkaputkella tehä miljoonaa tehtävää.. Tosin minut tuntien tuo on just se mikä mulle käy :D Olevinaan teen valmiiksi tehtäviä ja sitten onkin palautuspäivä ja huomaan, että hups empä ookkaan taas "ehtinyt" ja sitten saan hirveellä vauhilla hönkiä niitä tehtäviä kerralla :'D Mutta jospa näistä oppisi ja joskus osaisi tehdä tehtävät ajoissa tai sitten just vähän kerrallaan, ettei ois niin paha stressi aina tälleen kauden lähentyessä loppua...Mutta tosiaan, että nyt saan edes yhden tehtävän eteenpäin nii lopetan tänne hölöttämisen ja teen tuon himskatin tehtävän pois alta!
 Onko siellä muita jotka hoitaa tehtävät aina kerralla tukka putkella, vai osaatteko paremmin aikatauluttaa teidän opiskelutehtäviä?

12 kommenttia:

 1. voi ihania ! täällä ei ollut jotenki edes kunnon ruskaa, lehdet vain katos yhtäkkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Joo täälläkin kyllä tuntu siltä, muutamaa paikaa luukunottamatta että lehdet oli värikkäitä mut ne tippu heti maahan :D

   Poista
 2. APUA! Mulla ei ole joulukalenteria!!! Hyvä kun muistutit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, hyvä etten oo ainut:'D HUomenna äkkiä ostamaan, mietin just et taidan ostaa kaksi siitä hyvästä ku ei oo ekoina päivinä ollut!

   Poista
 3. Ihania asukuvia ja sulla on muuten tosi kauniinväriset hiukset!!

  VastaaPoista
 4. Ihania syksykuvia!♥ Nyt toivoisi vaan että olisi jo sitä lunta, joka voisi sitten myös jäädä maahan eikä samantien sulaa pois! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitospaljon♥ Niinpä tännekin satoin tänään varmaan 15cm, mutta nyt sataa taas vettä joten se taitaa sulaa samantien..

   Poista
 5. Oi mitä värejä puissa! ♥ tosi kiva kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat nuo lehtien värit puussa ja massaa<3 Itseäni harmittaa, että en ehtinyt nappaamaan kunnolla mitään syksyisiä kuvia- tuntuu siltä,että se vain viiletti kamalaa vauhtia ohitse. Ps. Ihanan rento asu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin muutamaan kuvaan sai vangittua sen hetken ruskan♥ Juu tänä vuonna tuntui ett' ne lehdet vain hävisivät! Kiitos♥

   Poista