perjantai 4. joulukuuta 2015

SILLALLA


Helou!
Nyt tulin vaan ihan pikapikaa heittää teille viikonloput ja sitten ruvetaan tuon paremman puoliskon kanssa syömään. Tänään mulla oli tosiaan viimeinen harkkapäivä, niin se vaan 10viikko hurahti mennä ohi. Todella haikeat fiilikset oli ja siinä vaiheessa kun muutama lapsi sanoi, että ei saa lähtee niin tuli tälläselle itkupillille kyynel silmään:'D Todella opettavaiset 10viikkoa on nyt takana ja näillä eväillä on hyvä jatkaa kohti sosionomin ammattia! 
Kun saavuin kotiin niin aloin heti siivoamaan, kunnes ajattelin, että hetkeksi köllähdän sängylle... No itse olin sitä mieltä että suljin vain silmät ja avasin, mutta todellisuus eri kun olin nukkunut kaksituntia?! Lievä oli hämmenys kun en tajunnut että nukahdin todella, olin aivan sekaisin päästäni hetken. Sen jälkeen siivosin loppuun ja sitten sainkin tuon paremman puoliskon tänne, minkä jälkeen laitoin vielä joulukoristeet tänne kotiin niin nyt on hyvä aloittaa joulun odotus. Eikä ainiin mä unohin taas sen joulukalenterin, noooou mun piti jo eilen se muistaa ostaa:( No huomenna sen ostan!!
Mutta näiden kuvien ja pikakuulumisien jälkeen toivotan teille,


Oikein ihanaa viikonloppua ja itsenäisyyspäivää, jo näin etukäteen, muistakaa sunnuntaina laittaa kaksi kynttilää ikkunaan!


p.s Asukuvat tästä asusta tulossa myöhemmin!:)

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia taas, olet aina niin valloittava hymylläsi! <3 :) On kyllä aina haikeaa jättää kiva hairjottelupaikka taakseen, mutta varmasti erilaisista paikoista oppii aina jotain uutta arvokasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon<3 Joo kyllä nyt on hyvä' jatkaa opiskeluja ja ensi syksynä sitten uuteen paikkaan!

   Poista
 2. Yhdyn Tuulin kommenttiin! Sun hymy on kaunis ja piristävä <3 Ihanan tunnelmallisia kuvia :) Kahden tunnin vahinkonokoset ovat parasta, sit voi taas virkeänä jatkaa touhuamista! :D Hyvää viikonloppua ja itsenäisyyspäivää sullekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon<3 Joo kyllä kuhan pääs yli siitä hämmenys olotilasta niin sitten oli virkeänä valmiina jatkamaan siivousta!:D

   Poista