torstai 17. joulukuuta 2015

VIIMEINKIN, MULLA ALKOI LOMA!


Viimeinkin tämä päivä koitti! Tänään tosiaan oli viimeinen koulupäivä ja tänään myös palautin kaikki viimeiset koulutehtävät, jes selvittiinhän tästä syksystä!! Jossain vaiheessa alkoin jo usko pettämään oman jaksamisen kanssa, mutta niin vaan sitä pakerrettiin ja voin kertoo, että nyt tuntuu hyvältä. Samalla tässä ois ekavuosi opiskeluja takana. Eka puolivuotta meni avoimen kautta, mutta nyt tämä syksy oikeana opiskelijana. Huh, paljon on saanut itsestään antaa, mutta paljon on kyllä myös koulu antanut. Nyt voi hyvin mielin jäädä joululomalle ja nollata aivot täysin. Ihan kokonaanhan mä en lomaile, sillä teen töitä lomalla, mutta onneksi siitä ei tarvitse ottaa ollenkaan stressiä. Huh, on vaan niin helpottunut olo.Nämä kuvat on tosiaan siltä päivältä kun edellisessä postauksesta kerroin, että lähdin ulos kävelylle ja nappasin kerrankin kamerankin mukaan kun aurinko paistoi. Oli kyllä niin rentouttavaa kävelleä yksin, kamera kädessä auringon paisteessa ja vain olla ja fiilistellä upeaa ilmaa. Nyt vaan toivotaan, että nuo lumet pysyisi maassa ja saisimme valkean joulun! Ja joo huomasin vasta koneella, että ja kameran linssissä on joku roska, mutta julkaisin nää kuvat silti, koska musta näissä oli silti kiva fiilis, vaikka tuo musta läntti kuvissa onkin!Mulla on hirveesti nyt materiaalia ja ideoita tänne blogiin ja en malta odottaa lomaa, sillä pitkästä aikaa voin ajan kanssa kunnolla tänne postailla. Tämä syksy on mennyt tälleen puolijuosten tänne käynyt aina lätkimässä kuvia ja tekstiä niin kiva, että nyt voin rauhassa postailla. Oon myös keksinyt vähän erilaisia postaus aiheita mistä kirjoittaa, toivottavasti kirjoitus kärpänen vaan puraisee lomalla niin ne tekstit näkevät vielä päivän valonkin täällä blogissa. Paljon on siis intoa tänne rustailla, asukuvia on muutamat varastossa sillä en ole niitä kerennyt julkaista, sekä vähän joulufiilistelyäkin ja katsaus tähän menneeseen vuoteen, miltäs tälläiset postaukset kuulostaa?
Ja huomenna vihdoin pääsen myös ajan kanssa lukemaan kaikkia blogeja, jes!!Mutta nyt lähden työpaikalle palaveriin ja sen jälkeen kaveri tulee tähän mun luo ja mennään vähä pyörähtämään Kuopion yössä, sen kunniaksi että eka vuosi koulua on nyt ohitte!
Joten oikein kivaa torstai iltaa teille kaikille ja palataan heti huomenissa asukuvien kanssa,
moro!:)

p.s hehee kerrankin säästyitte ilman yhtään naamakuvaa musta:-D

8 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän huikeita kuvia! <3 Kyllä näitä katsoessa silmä lepää :) Ja ilman muuta kirjoittelet jouluhömpästä ja vuosikatsaus kiinnostaa myös, kuten asukuvatkin! Muistutit mua itseasiassa myös kirjoittelemaan tän vuoden mullistuksista, jos vaikka alkaisi itsekin rustailemaan... Hyvää lomaa, paljon lepoa ja joulunodotusta! Mulla on sinniteltävänä vielä yksi päivä ja sit saa tääkin likka levätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Joo pitää ruveta nuita postauksia toteuttaa siis!!:) Noni kiva, pitääkin sit käydä kurkkailemassa sunkin katsaus!:) Noni kiva sitten pääset lepäilee!

   Poista
 2. Hyviä kuvia oot saanut :) Mäkin teen joskus sitä, kun on hyvä keli ja inspaa, että lähen vaan ulos kamera kourassa johonkin suuntaan - musiikkia tottakai korvilla.

  Rentouttavaa lomaa ja ihanaa joulun odotusta♥


  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 joo se on kyllä todella rentouttavaa!!

   Poista
 3. Rentouttavaa lomaa siulle! :) Ja ihania kuvia oot ottanut - aurinko ♥

  VastaaPoista
 4. Voi että, ihana lomaa sulle Saaruli<3 Niin kauniita ja talvisia kuvia :')

  VastaaPoista