maanantai 7. maaliskuuta 2016

SÄ TEET MUT ONNELLISEMMAKSI KUIN KUKAAN MUU - VUOSI YHDESSÄ

Tasan vuosi sitten mua jännitti enemmän kuin pitkään aikaan. Tuijotin olemustani vessan peilistä ja yritin tsempata itseäni. Paidan olin vaihtanut jo kolme kertaa, mutta se ei tuntunut auttaa yhtään. Tekstaan siskoille whats upissa ja pyydän neuvoja ja tsemppejä. Kunnes tajuan ettei se jännitys mihinkään katoa vaan nyt on vaan mentävä. Oltiin jutellu jo tovi ensin tinderissä ja sitten ihan viestin välityksellä, mutta silti mua jännitti. Enhän ollut kertaakaan nähnyt sinua livenä. Kun kävelin keskustaan päin mietin mielessä kaikki mahdolliset kauhu skenaariot. Catfish sarjaa seuranneena sun oli pakko olla vähintään joku hullu, murhaaja tai vähintään kidnappaaja. 

Kun näin sut ekan kerran niin helpotuin. Ainakin mies on sama kuin kuvissa, eikä huijari. Heti ekan halauksen jälkeen musta tuntui hyvältä. Tunsin, että tässä on vaan nyt jotain enemmän. Sen jälkeen ei hiljaista hetkeä tullutkaan ja lopulta meijän ekat treffit kestikin 24tuntia ja silti tuntui että aika loppui kesken. Kun juteltiin ja viestiteltiin mietin vaan koko ajan, että milloin paljastuu jotain hullua, sillä sä olit kuin tehty mulle, ihan liian hyvä ollaksesi totta. 

Noiden ekojen treffien jälkeen nähtiikin joka viikonloppu ja aina kun toisella oli vapaata. Sun kanssa oli vaan niin helppo olla. Sun kanssa oli vaan niin hyvä olla. Tunsin oloni turvalliseksi. 
Nyt tuosta päivästä on jo vuosi ja ollaan keretty kokea paljon yhdessä. Matkailua niin kotimaassa kuin ulkomailla, festareita, ravintola illallisia, miljoonia elokuva treffejä ja niin paljon kaikkea muuta. 
Vaikka välillä on aina viikolla yli 300km niin silti en oo koskaan ollut epäileväinen meijän suhteen. Heti alusta asti mulla oli vaan sellainen tunne, että tässä on nyt todella jotain enemmän. Ja se tunne mulla on edelleen. Vaikka yleensä mun on ollut todella vaikea luottaa ihmisiin suhun oon voinut luottaa alusta asti, eikä mun oo tarvinnut ikinä kyseenalaista meitä sillä tiiän, että tää toimii.
Nyt meillä on jo yhteinen koti ja en millään malttaisia odottaa sitä hetkeä kun voimme jakaa arjenkin täällä kotona. 

Mutta kyllä sekin päivä vielä tulee, eikä meillä ole kiire mihinkään.
Kiitos kun aloitit keskustelun en olisi ikinä uskonut että oisin löytänyt toisen puoliskon itsestäni sovelluksesta, mutta niin tapahtui.
Olet rakas<3


Niin se elämä vaan menee, se yllättää silloin kuin sitä vähiten odottaa. Kun on juuri julistanut ettei kaipaa parisuhdetta ja lataa vitsillä tinderin niin kerkeää mennä vain hetki kun olenkin löytänyt kyseisestä sovelluksesta oman rakkaan. Kyllä kaikella on vaan tarkoituksena. Sillä että tankkasin auton juuri tampereella kun sinäkin olit tampereella ja näin ollen meistä pystyi tuleemaan match. Niin paljon yhtäläisyyksiä ja vähintään samanverran eroavaisuuksia, tekee meistä just täydelliset toisillemme. 
Saan ikuisesti olla kiitollinen siitä, että löysin vierelleni sinunlaisen miehen. Sinä ajattelet aina minun parasta, jos tilaan huonon jälkkärin ravintolassa, olet valmis vaihtamaan annoksen, sillä haluat tehdä pienilläkin teoilla minut onnelliseksi. Ja niin sinä teetki ja toivon että minä pystyn myös tekemään sinut onnelliseksi, sillä olet parasta mitä elämääni on viime vuosina tullut. Parasta on myös kun voi odottaa tulevaisuutta innolla ja jakaa sen tulevaisuuden suunnitellun jonkun toisen kanssa.
Tämä vuosi meni ohi ihan silmän räpäyksessä ja oli ehdottomasti yksi parhaista, mutta tiedän että seuraavat vuodet kanssasi on vähintään yhtä hyviä.

Hyvää vuosipäivää rakas<3

12 kommenttia:

 1. Voi Saara! <3 Aivan ihastuttava teksti teidän tarinastanne <3 Tällaisen postaukset lämmittävät sydäntä niin paljon <3 Mulle kävi itselleni ihan samoin! Vannoin etten edes katso miehiin päin ja saman kuun aikana se sielunkumppani käveli elämään... :) Mä uskon, että näissä jutuissa on erittäin paljon kohtaloa pelissä! Onnea vuosipäivänä ja tuokoot loppuelämä mukanaan paljon kauniita muistoja, sielukkaita hetkiä ja paljon iloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nini siinä taitaa vaan melkein aina käydä, että kun ei etsi niin sitten sen löytääkin :) Kiitos paljon<3

   Poista
 2. Tää teksti oli jotain niin kaunista ja rakkaus on ihan käsikosketeltavaa <3 Ootte kyllä ihanin pari mitä tiiän ;-*

  VastaaPoista
 3. Huh, aivan ihana teksti ja kauniisti kirjoitettu<3 Paljon onnea vuosipäivästä :))

  VastaaPoista
 4. Miten ihana tarina teillä ♥ Näitä on aina kiva lukea :) Itsekin tapasin poikaystäväni sellaiseen aikaan, etten todellakaan olisi uskonut löytäväni ketään - enkä oikeastaan edes odottanut mitään uutta suhdetta. Niin siinä kuitenkin kävi että kumpikin taisi ihastua toiseen ja tässä sitä ollaan edelleen! :) Paljon onnea vuosipäivänne johdosta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin se elämää vaan yllättää silloin kun vähiten odottaa:) Kiitos paljon<3

   Poista
 5. Ooh ihana postaus! Hyvin kirjoitettu ♥

  VastaaPoista
 6. Voi miten suloista, ihana tarina teillä! ♥ Onnea teille molemmille sinne ♥

  VastaaPoista