sunnuntai 10. joulukuuta 2017

LEMPPARI TAKKI TÄLLÄ HETKELLÄ


On ehdottomsti kuvissa näkyvä takki! Ostin tän takin kaverilta tänä syksynä ja sen jälkeen tää on ollut mulla päällä aina kun säät on sen vaan sallinut. Mä olin jo pitkään katsellut tän tyylisiä takkeja, mutta koska opiskelija budjetti niin en ollut raaskinut ostaa, kaverin kun sitten myi tän mulle sopivaan himtaan, niin siitä asti tää on ollu mulla aina päällä.
Tää takki on niin ihana pehmeä ja antaa ilmettä asuun kuin asuun. Toki vähän hankala Suomen syksyyn takki, kun pitää varjella ettei vaan kastu vesisaatteessa, mutta päiviin kun ei ole kuin vähän pakkasta niin tää on just täydellinen. 

Hattu - Gina tricot / Takki - River Island / Neule - H&M / Tekonahkalegginsit - Only / Maiharit - Mummon vanhat

Mun piti käydä iha tarkistaa millo viimeksi oon täällä blogissa edes käyny postailemassa... Ensimmäinen marraskuuta on tullut viimeks postaus eli reippaasti yli kuukauden hiljais eloa on tullut pidettyä. Taisin sillonkin jo sanoa, että mun harjoittelu kesti tosiaan joulukuun alkuun ja kaikki mun panostus oli täysin siihen harjoitteluun ja sen lisäksi cheeriin, joten aikaa omalle blogille tai edes muiden blogien lukemiselle ei ole ollut. Nyt kuitenkin mulla on enää muutama tehtävä mitkä pitää palauttaa ja sitten olisi koko koulu voiton puolelle, nimittäin pari esseetä ja sitten mulla on jäljellä enää opinnäytetyö!! Pakko myöntää, että tää syksy on ollut mulle todella raskas ja jossain vaiheessa epäilin, että saanko edes palautettua kaikki koulutehtäviä, mutta tällä hetkellä näyttää hyvältä sillä pari esseetä ja sitten on all done!


Mutta tähän loppu syksyyn on mahtunut paljon kaikkea kisamatkoja, helsinginreissuja ja yhdet bloggaajien pikkujoulut, mutta aattelin tehdä ihan kattavan kuulumispostauksen missä kerron vielä enemmän näistä! Noista bloggaajien pikkujouluista sai kyllä niin hyviä vinkkejä myös tänne omaan blogiin ja muutenkin oli kiva tavata kaikki kasvotusten, alkuun mua kyllä jännitti ihan hirveesti ja en saanut sanaa suustani, mutta onneks loppu illasta jopa vähän puhuin :'D Oon tosiaan uusissa tilanteisa edelleen todella ujo, mutta sitten kun vähä aikaa aina seurailee niin sitten voi itekki ottaa osaa keskusteluun. 

Mutta nyt mun pitää tehdä ne loput koulutehtävät pois alta, mutta nyt alkaa blogi taas päivittyä aktiivisemmin joten toivottavasti siellä ruudun takana ollaan vielä!  

11 kommenttia:

  1. Ihania kuvia susta Saara!<3 Mäkin oon sellainen jännittäjä, mutta vuosien mittaa se on onneksi helpottanut :) Innolla odotan sun tulevia postauksia ja kiva kun oot taas takaisin täällä <3

    VastaaPoista
  2. Onpas kiva tuo takki, näyttää oikein lämpöiselle! :) harmi, että pikkujoulut jäi multa välistä mutta ens kerralla sitten! Innolla odotan kuulumispostausta! :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat takki ja sinä!❤️ Mäkin aloin viime syksynä haikailemaan tuollaisen takin perään, mutta toistaiseksi se on vielä jäänyt toiveisiin. Oon nimittäin silmäilyt erityisesti All Saintsin ja Acnen vastaavia takkeja, mutta hintalappu on vielä pitänyt mut kaukana, kun pohdin paljonko tällaista takkia tulisi omassa pukeutumisessa käytettyä. Tää postaus ei nyt kyllä auttanut yhtään, kun näyttää sulla niin kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 joo Acnen on kyllä ihan täydellinen, mutta ei ihan opiskelija budjetille!! Tää on kyllä kätevä takki, itekki arvon tuleeko käytettyä ja ainaki mullapäässyt paljon käyttöön!;)

      Poista
  4. Voi pystyn niin samaistumaan tuohon jännitykseen! :D Kiva kun olit postannut pitkästä aikaa, ihana takki<3

    VastaaPoista
  5. oijj miten ihana takki 8) sopii sulle hyvin :)! kiva talvisia kuvia <3

    VastaaPoista
  6. Mä voin niin samaistua tuohon, että loppuillasta sentään puhuit :D Niin tuttua!

    Takki on ihana, sopii sun tyyliin tosi hyvin ja näyttää vastustamattoman pehmoiselta <3

    VastaaPoista