keskiviikko 3. tammikuuta 2018

VUODEN EKA POSTAUS


Heiii, mä kirjottelen tätä postaus mun uudesta kämpästä!
Sain eilen avaimet tänne ja aloitinkin samantien muutto urakan. Sain kaikki kamat kannettua tänne eilen ja nyt olenkin järjestellyt paikkoja ja pikkuhiljaa tavarat löytävät paikkansa. Nyt odotan vielä sähkömiestä, joka tulee asentamaan uuden hellan että pystyn laittamaan loputkin tavarat paikoilleen. Tässä asunnossa on tosiaan 24neliötä, mutta pohjaratkaisu on hyvä niin kaikki mun tavarat mahtui tänne ja pitää itse asiassa käydä joku tuoli ja hylly ainakin ostamassa, nyt kun näki minkä verran tänne mahtuu tavaraa. 


Uuden vuoden vietto sujui täällä tosiaan rennosti. Tehtiin kaverin kanssa hyvää ruokaa, juotiin vähän kuohuvaa ja pelattiin. Keskiyöllä mentiin sitten katsomaan satamaan ilotulitusta, olihan se hieno. Siitä päätettiin sitten mennä vielä baariin hetkeksi, mikä oli kyllä virhe :'D Melkein selvänä uutena vuonna baarissa, ei kiitos... Ihan hirveesti porukkaa ja kaikki aivan kännissä, mutta juotiin me siinä yhdet ja sitten lähdin kotiin. Tähän vuoteen olikin hyvä herätä ilman mitään suureempaa krapulaa. 


Ai, että oon kyllä niin innoissani tästä uudesta kämpästä! Kuhan täällä alkaa näyttää vähän enemmän kodilta niin jaan varmasti teillekkin kuvia tänne, jos vaan kiinnostaa :)
Nyt mun pitää kuitekin jatkaa tavaroiden paikoille laittamista, joten ihanaa uutta vuotta teille ja palataan💗

6 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin Saara <3 Toivottavasti saat pian jonkun sähkömiehen sinne auttamaan ja pääset asettumaan <3

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että uuden vuoden juhlinta on mennyt siellä kivasti ja rennosti! Baarit ovat varmasti olleet todella täynnä, joten uskon että siellä ei ole paljoa viihtynyt :D Ihanan pirtsakat kuvat tässä ja onnea uuteen kotiin! ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirtsakoita kuvia susta <3! Haha tiiän niin ton tunteen kun menee melkeen selvänä baariin uv:na, se on iso virhe! :D Ps. paljon onnea uuteen kotiin ^^!

  <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista