keskiviikko 17. toukokuuta 2017

KEY WEST - SUNSET


Ensimmäisenä iltana Key Westissä, tosiaan suunnattiin hotellilta, suoraan etsimään paikkaa, missä maailman kuulu auringonlasku näkyisi. Katsottiin karttaa ja lähdettiin kävelemään vaan toiselle rannalla, jonne aurinko laski. Sattumalta löydettiin terassi, josta ostettiin Corona ja löydettiin viimeiset vapaat istumapaikat, mitkä olivat juuri autio paikalla auringon laskun katsomiseen.
Ja huh, ei tuota auringonlaskua turhaa kehuta yhdeksi maailman upeimmaksi auringon laskuksi, se oli kyllä todella hieno, ilma oli juuri täydellinen ja taivaalla kävi kaikki mahdolliset värit ja paikalla soitti vielä live bändi tunnelma musiikki, tunnelma oli kyllä todella upea ja auringon lasku, miksi siitä nyt vähä liikaa kuvia:


Huh, upea eikö?? Joten ehdottomasti vinkkinä, jos Key Westissä olet, niin mene katsomaan auringon laskua, se on juuri niin upea kuin sitä hehkutetaankin!! 

10 kommenttia:

 1. Siis on, ihan älyttömän upean näköistä! ♥ Itse asiassa juuri postailin tunnelmista mitä oli kun oltiin oman miehekkeen kanssa katselemassa Teneriffalla auringonlaskua ihan rantaa pitkin kävellen ja ei muuten ollut näin upea näky se, mutta kaunis toki sekin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli kyllä upeaa<3 oii, niin oon kattonu teijänkin matkakuvia<3

   Poista
 2. Mä niin rakastan auringonlaskuja <3 Nimenomaan laskuja, nousujen aikaan yleensä nukun haha :D Upeita kuvia olet ottanut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, joo sama juttu, auringon laskut on niiin kauniita,kiitos<3

   Poista
 3. Siis toi auringonlasku ja noi purjeveneet siellä<3

  VastaaPoista
 4. niin niin niiiiin upean näköistä!! <3

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
 5. Vau nää kuvat on niin upeita!

  VastaaPoista