tiistai 27. kesäkuuta 2017

TÄÄLLÄ TAAS!

Hei, onko täällä vielä joku?
Postaaminen venyi ja venyi, mutta nyt täällä taas ollaan. Vaikka en olekkaan täällä itse blogissa käynyt, on blogi ollut paljon mielessä ja kamerakin on kulkenut ahkeraan mukana, joten materiaali tänne kyllä olisi ja tulee olemaan. Kuitenkin kynnys tulla koneelle ja postailemaan on ollut jotenkin suuri. Jenkeissä olessa, mun suhtautuminen sosiaaliseen mediaan muuttui. Siellä kun ei ollut koko ajan wifissä, pystyi aika hyvin irtautumaan, somen pakon omaisesta selaamisesta ja lopulta, vaikka wifi mahdollisuus oli. jäi puhelin silti laukkuun, halusin mieluummin olla siinä hetkessä, niiden ihmisten kanssa, kuin somessa, mistä näkisin kaiken muutenkin myöhemmin. Tuollainen pakon edessä somesta irtautuminen teki todella hyvää ja sai miettimään paljon. Mä yritin tehdä jopa aiheesta postausta, mutta siinä ei ollut päätä eikä häntää, mutta onneksi Suvi teki aiheesta todella hyvin postauksen- Mikä somessa mättää(click!), joten voitte käydä lukemassa sen, se aika hyvin nimittäin kuvasi myös omat ajatukset ja ne ajatukset mitä mulla heräsi jenkeissä. Ja se miksi blogiin on ollut vaikea tulla takaisin on se etten ihan tiedä enää millaista sisältöä haluaisin tänne tuoda. Olen pitänyt tähän asti tän blogin todella kuva painotteisena ja pidemmät tekstit voi laskea yhden käden sormilla.


Nyt kuitenkin jenkeissä jo heräsin ajatus, että haluasin kirjoittaa ehkä enemmän, jotenkin olen aina pelännyt sitä kirjoittamista, sillä se ei todellakaan ole minun vahvuuteni, sen lisäksi, että minulla on vaikea lukihäiriö, on ajatuksen juoksuni usein niin vauhdikasta, että sitä on melkein mahdoton pukea sanoiksi. Kuitenkin jenkeissä olessa, kun monesti joutui työntämään itsensä pois mukavuus alueilta ja siellä pyöräili ja ihmetteli täysin uutta ympäristö, tuli mulla jotenkin hirveästi ajatuksia ja aiheita mistä voisin kirjoittaa ja mistä mulla olisi oikeasti sanomista. Ei, en aio hylätä mun vanhaa tyyliäkään postata, luultavasti kuvia on edelleen eniten, mutta jospa niitä pidempiä tekstejä eksyisi vähän useammin tänne, sillä se tekisi tästä hommasta minulle järkevämmän tuntuista, ja taas vähä enemmän minun näköistä. Oon ennen ehkä pelännyt kirjoittaa ja tuoda omaa persoonani enemmän esille, mutta nyt vaihdon jälkeen sain paljon itsevarmuutta ja tajusin, että täähän on mun blogi ja mä voin tehä tän kanssa ihan mitä vaan haluan! Tosiaan jenkkilästä on vielä hirveesti kuvia ja aion ne kaikki tänne kyllä julkaista. Piti vaan saada ehkä tämmönen väli postausajatus sylkästyä tänne, että voi taas jatkaa tätä hommaa. Sillä postailemaan on ollut kova ikävä ja tuntuu, että ideoita ainakin on, kunhan niitä vaan pääsee toteuttamaan!


JA koska mä toivon, että siellä vielä teitä ihmisiä on niin heittäkää kommentti osuuteen postaus ideoita, ihan mitä vaan vaihtoon liityen tai ihan vaan elämään tai jos on jotain kysymyksiä, sillä vastailen mielellään ja toteutan teijän ideoita, varsinkin vaihdosta, voin kertoo mielelläni, postauksen aion tehdä ainakin meijän harkkapaikasta, eli päiväkodista missä oltiin sekä kaikki kuvat julkaista, mutta mikä kiinnostaa vielä, kertokaa ja kysykää rohkeasti!:)

2 kommenttia:

 1. Mä itse aloitin blogini sillon joskus kuvapainotteisena, kirjoitus ei ollut munkaan vahvimpia puoliani mutta voi hemmetti miten oonkaan kehittynyt blogin kirjoittamisen myötä kun aloin oikeasti saada tekstiäkin aikaiseksi sinne:D Musta on ihana lukea mutta myös kuvapainotteiset poustit ei välillä oo pahitteeksi, ne on mukavan kevyitä!
  Täällä edelleen ollaan seurailemassa, mukava että palasit ja voi kuinka oottelen sun postauksiasi ♥ Pieni blogitauko teki varmasti ihan hyvää ja toi nyt varmaan hieman erilaista intoa bloggailuunkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jospa itelläkjin alkaisi se kirjoittaminen helpottaa kun vaan alkaa kirjoittamaan enemmän, sulla on kyllä juuri hyvä tasapaino sun blogissa kuvien ja tekstien kanssa!:)) Kiva kuulla, että vielä täällä seuraillaan ja nyt on kyllä intoa, kunhan vaan aina kerkeäää koneelle istumaan<3

   Poista